Citat:
BRAVO!! BRAVO!! Uite ca si admiratorii pidoznicilor realizeaza ca datorita unirii dintre o parte barbateasca si una femeiasca existam ca specie!
Apreciez mult raspunsul tau, sper sa nu-l uiti NICIODATA!
|
Exaltarea ta e pe langa subiect. Nimeni nu contesta asta.
Dar asta nu are nici o legatura cu subiectul in discutie. Si daca zici ca are, te rog sa imi explici de ce cuplurilor heterosexuale casatorite care pot avea copii dar aleg sa nu o faca li se permite sa ramana casatorite. Mergand pe acelasi rationament (casatoria exista ca sa procreezi), ar trebui sa pierzi dreptul la casatorie daca poti procrea, dar alegi sa nu o faci.
Citat:
Insa vorbind de instincte materne la animale, ei bine noi, crestinii ortodocsi credem (la alte specii de crestini s-ar putea sa gasesti altceva ce ti-ar fi mai pe placul tau) ca si acestea au fost sadite in noi, animale mai mult sau mai putin cugetatoare, tot de Dumnezeu.
|
Lumea crede multe lucruri. E irelevant, atata timp cat ceea ce crezi tu nu e sustinut de dovezi.
Citat:
Din cate stiu eu, asa-zisele argumente "biblice" pro-pidoznici sunt extrem de fortate
|
Probabil ca sunt. Dar e irelevant. Politicile publice si legile trebuie facute si gandite in functie de realitatea obiectiva si de efectele reale pe care le au (sau efectele reale pe care lipsa unor legi o are), nu in functie de credintele religioase ale unora sau altora.
Citat:
Cine esti tu? Care e numele tau: legiune?
Pe cine reprezinti tu "de doua mii de ani"incoace?
|
Nu reprezint pe nimeni, in afara de mine. Dar sunt printre cei care cred ca lumea nu se va sfarsi doar pentru ca oamenii fac lucruri care incalca percepte biblice. O faceti si voi de doua mii de ani incoace - ia zi, cand ai aplicat ce scrie in Levitic si Deuteronom ultima data? Nu ai facut-o? Ciudat, uite ca lumea e inca aici.
Citat:
Asa e, pierdem batalie pamanteasca dupa batalie pamanteasca, dar uiti ca toata desfasurarea aceasta de evenimente ... a fost proorocita in Sf.Scriptura de acum 2000 de ani. Chiar si sfarsitul vostru tragic a fost prezis tot de acum 2000 de ani! In concluzie, cauta-ti turma de porci in alta parte, nu la noi!
|
Da, sigur. Esti constient, nu, ca primii crestini erau convinsi ca sfarsitul lumii se va intampla in timpul vietii lor, nu? Si la fel si aia de dupa ei, si aia de dupa, si tot asa. Tot asteptati asta de 2000 de ani, si crestini de-a lungul acestor doua mii de ani au crezut ca traiesc timpurile de pe urma. Cu atatea generatii de crestini care s-au inselat, ce te face sa crezi ca tocmai tu ai dreptate?
Citat:
Vezi ca adventistii au o casa de rugaciuni acolo la voi, in America unde se strang numai pidoznici. Du-te acolo si lasa-ne pe noi in pace!
|
Altul care crede ca lumea incepe si se termina la granitele Romaniei... In plus, nu sunt in America.