Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.04.2015, 18:31:27
stanislau's Avatar
stanislau stanislau is offline
Member

Data înregistrării: 26.12.2005
Locație: Bunesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin MSN pentru stanislau Trimite un mesaj prin Yahoo pentru stanislau Send a message via Skype™ to stanislau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu folosesc (printre foarte putinii din forum) numele meu real. Asa ma cheama pe mine. Deci, dupa cum v-am spus si prin mesaj privat, sunt laic. Nu a randuit Domnul sa fiu preot, pesemne din cauza prea marilor mele pacate.
Avatarul meu il infatiseaza pe Mons. Vasile Aftenie (aici ati punctat admirabil).
Sunt de profesie medic, sunt casatorit si sunt catolic de rit rasaritean.

Incantat de cunostinta.
Dumneavoastra ?
In ceea ce il priveste pe Domnul Dragomir:
Domnia sa vine din forumul catolic.
Am fost si eu "cu crucea"prin forumul catolic si am discutat cu unul si altul de acolo.Habar n-aveau de teologie.Vorbeau ca pocaitii nestiind ce sa zica.
Ce sa va mai spun despre limbaj ca vorbeau urat cu mine,unii de-a dreptul badarani(putin spus).Mai mirosea si a picioare nespalate la ei in site...ca sa va faceti o impresie.
La noi pe forum sunt persoane educate,spalate,parfumate.Nu ne pretam la vorbe proaste.
Ca sa fiu mai scurt: pe forumul catolic de discutii nu mai posteaza nimeni de vre-o cinci ani si mai bine.Cum s-ar zice"bate vantul frunza'n dunga".

Domnul Dragomir se simte bine la noi pe forum.De fapt el se simte acasa.Si are dreptate caci AICI ESTE CASA LUI.
Si el ne si iubeste.Am dreptate stimate domn?

Asa ca aveti grija cum va purtati,sa nu vorbiti urat,sa nu-l jigniti,sa va jucati frumos chiar daca este mai mare ca voi.
Purtati-va ca niste crestini educati.

Stimate Domn,unii dintre acesti forumisti sunt ca si copiii razgaiati la care daca nu le dai jucarica,sunt neastamparati.Dar sunt oameni buni si intelegatori atunci cand li se vorbeste frumos si sunt invitati sa vorbeasca pe rand si ridicand manuta...