![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Teatru ieftin, Mihai !
Faci teatru ieftin. La cât de grav e acest topic blestemat, cât de subtilă manipulare face, pierzând turma lui Hristos, îndemnând-o la gropi comune, în războaie "de apărare" câtă propagandă a legionarilor blestamați de Dumnezeu, a lui Corneliu Zelea Codreanu, slujitorul satanei, și de alte tipuri de fapte împotriva poruncilor lui Dumnezeu, face acest topic, tu, Mihai G., nu întâmplător credincios franco-latin, ai timp și îți permiți luxul, nu spre mirarea mea, să faci teatru ieftin... No comment... Ai înțeles din postul anterior, din punctele A și B, cât nuca-n perete... Na... ce să-ți fac eu? M-am silit... păcat nu am, mi-a păsat de tine... Încă-mi pasă. Să fi sănătos. Să te ierte Dumnezeu. Să ne ierte. Și să mă ierți. OPRIȚI ACEST TOPIC ! Pentru Dumnezeu, dar opriți odată acest topic. Admin-ul nu vede oare aceste postări, de instigare la ură contra altor oameni, numiți "dușmani" ? Sau vrea și el, poate, să se omoare oamenii unii pe alții, Doamne ferește... ![]() ![]() ![]() ![]()
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 21.04.2015 at 23:47:53. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|