Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2015, 00:32:57
bluelight bluelight is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.01.2015
Implicit

Daca as fi in locul tau, Igor, mie mi-ar fi rusine sa scriu asemenea aberatii. Urasti Armata Romana? Ii numesti pe militari unelte ale Satanei? Gandeste-te ce vei spune atunci cand, in fata lui Dumnezeu, te vei intalni cu cei care si-au dat viata, de-a lungul veacurilor, pentru apararea fiintei nationale a poporului roman, din care faci si tu parte. Ii vei vedea pe toti luptatorii de la Rovine, Vaslui, Razboieni, Calugareni, Grivita, Plevna, Jiu, Marasti, Marasesti, Oituz, cotul Donului, muntii Tatra etc. Le datorezi libertatea, inclusiv aceea de a scrie tampenii precum "Nu vrem sa aparam Romania! Nu vrem!". Nu topicul trebuie oprit, ci postarile tale talibane prin care batjocoresti jertfa lor de sange. Habar nu ai ce inseamna respectul fata de Armata Romana, inclusiv preotii militari. Fata de cei care, in orice clipa, sunt gata sa moara pentru ca tu sa traiesti si sa-i faci unelte ale Satanei. Ia mergi la un cimitir militar si spune-le celor ingropati acolo: "Ba, fraierilor, sunteti niste unelte diavolesti, iar eu n-am sa-mi apar Tara, ca nu mi-a cerut Sfantul Sinod". Ai nerusinarea sa faci asta?

Last edited by bluelight; 22.04.2015 at 01:39:59.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! gadescum Umanitare 1 24.01.2009 19:48:25