![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna tuturor. Sunt Marian, am 29 ani si scriu aici cu speranta ca persoana potrivita pt mine va citi acest mesaj si imi va scrie. Doresc si eu sa cunosc o fata educata frumos, tandra, iubitoare, si m-am gandit ca poate intr-o astfel de comunitate crestina voi avea mai mult succes. Am apelat si la recomandarile persoanelor cunoscute insa nu am gasit acea fata pe care o caut.
Cateva simple lucruri despre mine: lucrez in Bucuresti, locuiesc cu chirie iar in timpul liber practic un sport de performanta, sunt credincios insa nu sunt habotnic. Nu sunt genul care iese in baruri/cluburi/discoteci, prefer in schimb sa ma relaxez in locuri intime si linistite (parcuri, muntele samd). Mi-as dori sa gasesc o femeie draguta si inteleapta/cumpatata, credincioasa, si care sa aibe in primul rand asteptari de la ea insasi, si apoi de la partener. Mentionez ca nu caut femeia ideala, asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal. Cum spunea un amic al meu casatorit, partenerul ideal are calitatile de care ai nevoie si defectele care nu te deranjeaza. Daca este cineva dintre voi intr-o situatie similara sau cunoaste o astfel de persoana, va rog sa o calauziti sa-mi scrie un mesaj si poate, cu voia bunului Dumnezeu, vom fi unul altuia un singur suflet. Va multumesc. |
|