![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cătălin dragă, nici acum nu ai reușit să te abții...:)) Iar învârți placa, aceeași placă mereu! Te-ar invidia până și pretinul meu de la semnătură. Măi, tu numai când îți amintești de mine și gata, faci "țac! ecumenistu!" Păi aș vrea io să fiu ecumenist, zău așa! Din multe motive. Dar nu pot măi, ce să fac dacă nu pot și pace. Ceea ce te prefaci că nu vezi din ce îți tot transmit eu, și te pitești după pancarta aia de om al tufișurilor pe care ai mâzgălit cu pana de gâscă muiată în sângele căprioarelor virtuale "jos ecumeniștii! jos dușmanii adevăratei credințe!", ceea ce refuzi deci să vezi e că îți reproșez modul taliban și gregar în care, chipurile, răspândești dreapta învățătură. Predicatorul sumbru și lipsit de onestitate din Brașov, caricatura cugetării creștine crede că se pitește în dosul altora. Învață mai degrabă să stai lângă ei, creștine, nu în dos...:))) Și acuma ia zi-mi și mie, detectivule: unde ai mai depistat mișcări ecumeniste în tărtăcuța și scriitura mea, ei? Dacă nu poți să spui clar și la obiect, înseamnă că iar te-au buit proiecțiile... |
|