![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Crestinismul respinge ideea de reincarnare. Pseudo-budhismul tau se infrupta copios din ea. Si totusi ai dat-o rasucita ca pana la urma exista o viziune comuna. Nu este, si tu stii asta si cine nu e prost si citeste topicul stie ca perspectivele sunt ireconciliabile. Si nu doar in chestiunea asta. Citat:
Are si budhismul o varianta la caderea din Rai? Citat:
Mai ales ca "Marea apocalipsa asa zis budista" nu are nici o legatura cu Parusia. Citat:
Citat:
Cel putin are o intrare in lumea (nasterea) asta si o iesire (moartea). A doua la mana, in crestinism prin "golirea de sine" se intelege renuntarea la falsul eu, cel cu aplecare spre pacat. "Budhismul" matale intelege un soi de personalizare, de spalare pe creier. Ca totul in "budhismul" tau este "fenomen" si "trecator" si etc. Si deci starea spirituala absoluta este aia in care omul nu mai stie ce e ala eu, non-eu, sus, jos, etc. Citat:
"Bodhisattva" - adica un reflector din asta sau Dumnzeu deplin in trup? De fapt. ce sa mai intreb, ai comis-o deja: Citat:
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 22:05:47 |
| Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 22:55:18 |
| Cugetari despre Hristos | florin.oltean75 | Generalitati | 55 | 07.04.2012 11:13:01 |
| Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 21:14:10 |
|
|