Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Ai mei si-au identificat stramosii certi cam pana la sfarsitul anilor 1700. Sau undeva in jurul lor. Acolo se cam rupe filmu, putine dovezi, multe ipoteze.Combinatie de trei popoare(sigur) si al patrulea in discutie,dar cu mari sanse. Sunt multicultural prin definitie :)) Sincer mi-se pare fascinant sa port undeva in mine, si am si transmis copiilor mai departe, ceva din ei toti.Acum, peste cateva generatii,nu stiu cum se va ramifica iar combinatia genetica dar,undeva in ei, va fi si o particica din mine si din cei din trecut :) I can live with that. In rest, ca sa nu se supere Ionel, ce sa zic...:))
https://m.youtube.com/?#/watch?v=5j2F4VcBmeo
Seara placuta tuturor.
|
Admir oamenii care au perseverenta, interesul si resursele sa isi urmareasca trecutul famialial/genealogic pe durata de secole. Sincer, este o borna a continuitatii de admirat. Parca Marko Bela mai zicea ca isi cunoaste stramosii, anume pana in sec. XVII. Noi romanii din pacate nu avem o cultura a continuitatii familiale, noi nu intelegem ca blazonul, linia de sange sin alte concepte pe care prostii le expediaza cu dispretul gainii fata de vultur ca fiind "medievalisme" sunt de fapt o parte din definitia umanitatii dupa-voia-lui-Dumnezeu, adica mankind as it should be. Continuitatea cu stramosii este o parte a multor filosofii si sisteme religioase pe aceasta planeta.
May the Force enlighten us all!