Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2016, 09:49:15
EcaterinaManoiu EcaterinaManoiu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.03.2016
Implicit Sunt intr-un mare impas

Buna ziua, numele meu este Ecaterina. Sper ca intrebarea mea sa fie adecvata. Am o relatie cu un barbat, nu suntem casatoriti, iar in timpul relatiei eu m-am convins si incerc sa urmez calea lui Dumnezeu. Vreau sa renunt la tot ce inseamna necinstire in fata lui Dumnezeu. Schimbarile pe care le adopt nu sunt usor de digerat pentru el si simt ca suntem chiar in pragul despartirii. Il iubesc foarte mult, insa nu urmaresc sa-i fac pe plac pentru a-l pastra, ci mai de graba imi e mila de sufletul lui chinuit de placeri lumesti si il vreau langa mine, insa fara sa ma influenteze. El crede in Dumnezeu, insa, ca majoritatea oamenilor din ziua de azi, nu urmeaza si refuza toate randuielile bisericesti din cauza unor evenimente si embleme ce slabesc increderea in biserica. In rest e un om cu fundament bun, extreb de special, cu rani adanci din copilarie si vulnerabil viciului drogurilor in prezent. Poate fi un asa suflet salvat? Mi se rupe sufletul cand ma gandesc la durerea din interiorul lui. Desi simt ca pentru biserica noastra (poate gresesc) iubirea fata de un om cu care nu esti casatorit/a nu are mare valoare, caci aceasta legatura nu e incununata de Dumnezeu, pot face eu ceva pentru omul asta? Ma pot ruga pentru indreptarea lui? Cat de greu este ca un om sa-si vindece sufletul in felul acesta?
In linii lari, cer un sfat pentru situatia asta.
Reply With Quote