"Cine-o fi de vina, cine-o fi gresit..."
Trec direct la subiect, pentru ca in momentul acesta am in suflet o stare de revolta amestecata cu o multime de intrebari. Mai tirziu, probabil nu voi mai avea curaj sa scriu si macar sa imi zic si eu of-ul. Am 33 de ani. Am avut citeva relatii, toate incheiate subit, fara explicatii. Faptul ca se repeta acelasi scenariu de fiecare data ma pune pe ginduri. Totul se schimba asa, dintr-o data, si nu reusesc sa inteleg de ce. Am avut un prieten timp de 6 ani, urma sa ne casatorim. Intr-o zi m-a anuntat ca nu mai vrea. Am suferit enorm. Peste un an am cunoscut pe altcineva. Am fost impreuna 4 ani, intr-o dimineata m-a telefonat si mi-a spus ca vrea sa mearga mai departe fara mine, si iarasi fara alte explicatii. Am avut nevoie de doi ani pentru a putea sa imi deschid sufletul din nou, intr-un final am cunoscut pe altcineva. Era extrem de grijuliu, de atent, il vedeam sincer, ii vedeam sclipirea din ochi, am inceput sa ne facem planuri de viitor, totul pina intr-o zi cind s-a schimbat radical, mi-a zis ca nu mai simte nevoia sa vorbeasca cu mine, asta a fost singura explicatie. Asa am ajuns la 33 de ani. Nu stiu ce sa cred, nu stiu ce sa fac. Nici nu stiu ce astept sa imi spuneti, poate doar ca nu sunt paranoica... Daca e problema in mine ( si e posibil asa sa fie) cum sa o reperez si sa o constientizez? Multumesc!
|