Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2016, 16:32:29
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Așa vorbești ca Stalin, ai impresia că ce zici tu și demonstarțiile tale sunt sigur adevărate și că se știe de toată lumea și că un adevăr incontestabil și că e sigur așa cum susți dumneata.
Ce coincidenta...

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Chiar există o conspirație, conspirația mamoniacă a banilor ce se fac ușor pe spatele fraierilor și toți participă la asta, inclusiv fizicienii și oamenii de știință pe care tu îi divinizezi. Te-au păcălit deci dragul meu, și nu eu am nevoie de doctori ci tu de Duh Sfînt ca să te lumineze să poți crede și urma Adevărul.
Ok, hai sa o luam asa. Sunt milioane de oameni in lumea asta care stiu ca pamantul e plat dar nu sufla o vorba, nu? Realizezi ca, din acei oameni de stiinta, cel care ar veni la suprafata cu adevarul ar face mai multi bani din asta decat poti sa-ti imaginezi?
Sa tii adevarul ascuns e o pierdere de bani, cat trebuie sa investesti sa-i faci pe toti sa taca. Dar sa spui adevarul, pai, primesti atentie media, faima, etc. Devii bogat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57