![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba e foarte sănătos fiindcă nu-mi neglijez sarcinile de servici ci stau pe forum în faza de așteptare, cînd sunt în stand by, doar atunci postez, între evenimente, deci cînd am sarcini de servici sau evenimente iau o pauză de la a posta pe forum pentru ca să-mi indeplinesc sarcinile ce-mi revin.
Și după cum vezi stau pe un forum ortodox pentru că sunt creștin ortodox și asta sigur mă ajută să nu păcătuiesc și nepăcătuind asta sigur mă ajută la sănătate. Deci părerea mea spre deosebire de a ta este că: este foarte sănătos să postez și să stau pe forum chiar în timpul serviciului. Oricine mă poate apela telefonic și imediat am plecat să rezolv unde am fost chemat! Nu-mi iau banii de pomană și nici nu mă sustrag de la activitate. Deci că stau pe forum sau că stau pe altceva nu păgubește angajatorul cu nimic. Acum sunt încă la serviciu și e ora 8.20. Iată că fac și ore suplimentare ca să nu creadă cineva că aș păgubi pe cineva. Lucrez mai mult și primesc bani mult mai puțini ca în occident pe un post similar. Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 20:26:55. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|