Citat:
În prealabil postat de vsovi
...........:))))))))
Da' să vezi ce ochi bulbucați o să faci cînd o să-ți dai seama singur de sine osîndit că nu am fost și nu sunt sectar ci că tu ai avut idei pe care ca Stalin ți le-ai fixat ție crezînd că o să le fixezi altora și că versiunea ai fizică a mea la Evangelia Domnului e defapt aia valabilă, aia cu pămîntul plat și cu Soarele și Luna semisferice.
Nu mai e mult... ai răbdare și vei înțelege.
Atunci eu ortodoxul o să-ți amintesc: Nu-i așa că e rău să-ți dai seama, singur de tine osândit cît de sectar ai fost o viață crezîndu-te ortodox normal la cap?
Și tu o să-mi răspunzi ca Bastus către Gerula: ''în nemernicia mea n-am crezut și non stop te-am făcut sectant...''
Iar eu în vremea aceea, cînd tu vei fi singur de tine osîndit, voi ruga pe Dumnezeu pentru sufletul tău spunîndu-Ii că sectantul ăsta, AlinB, a fost prietenul meu pe forum, foarte simpatic... și El sigur se va îndura, mai ales că Îi voi spune Domnului... nici măcar nu știe ce e aia o sectă... așa că nu a zis serios ci a gLumit ca să se afle-n treabă, i se părea lui că dedea bine pe sticlă, că era în asentimentul cuiva de care îi era atît de groază și de frică... sărmanul... așa că iubite Doamne fii te rog Bun și iartă-L.
|
Care va sa zica ortodocsii dupa tine sunt sectanti, cum dupa mintea ta stramba Verjinica Ratacita e mai mare ca Sf. Apostoli, Maica Domnului, Sfintii.