![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Un lucru ma intriga.
Am aflat pe acest Forum ca Vlad Tepes a fost Catolic. Nu stiam Si am aflat ca dupa Mircea cel Mare familia lui s-a despartit in doua 1 Draculestii: care au devenit catolici, urmas Vlad Tepes 2 Voievozi Ortodocsi. Despre familia lui Tepes aflam ca Tatal lui a fost copil nelegitim.....aici este problema....doar Vlad Tepes nu semana cu Mircea cel Batran? sau ma insel? Vlad II. Dracul (Vlad der Drache; * 1395; † 1447) war 1436–1442 und 1443–1447 Fürst der Walachei. Als uneheliches Kind Mircea cel Bătrâns 1395 geboren, verbrachte Vlad einen Teil seiner Jugend als Geisel am Hof Sigismunds von Luxemburg, des späteren römisch-deutschen Kaisers. 1430 war er verantwortlich für die Sicherheit der walachischen Grenzen zu Transsylvanien. Seinen Beinamen erhielt er durch die Aufnahme in den Drachenorden (Societas Draconis) Kaiser Sigismunds in Nürnberg. Ritter im Auftrage des Drachen verpflichteten sich, das Christentum gegen die Heerscharen des Osmanischen Reichs zu verteidigen. Vlad II Dracul a crescut la curtea Imparatului Romano-German, unde a si intrat in .....acum nu la Iluminati.....ci intr-un alt Grup care voia sau avea puterea. Drachenorden (Ordinul Dragonului...Muntenii i l-au spus pe nume) https://de.wikipedia.org/wiki/Drachenorden In orice caz l-a ajutat si in anul 1436 preia puterea in Romania (Muntenia) Ciudat ca in anul 1438, Familia Habsburg preia puterea in Cehia(Boemia).. si astfel primeste cel mai important VOT pentru a fi numit Imparat al Imp. Romano-German ( Boemia avea VOTUL decisiv, sau Votul intaietor) Din 1439 Familia Habsburg nu mai lasa din mana Coroana Imperiala. O amenintare pentru Familia Habsburg a fost o Familie din Simleul Silvaniei ( dar au rezolvat-o, un membru al Familiei cel mai Important care ca rege al poloniei voia sa uneasca TRANSILVANIA+Polonia+RUSIA si sa elibereze Constantinopolul, si la ca 50 de ani a murit dintr-o data... ei spun a fost accident vascular cerebral... la 50 ani....o fi fost vreo Bautura fermecata...mai degraba) |
|