Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu ma, doctorul psihiatru.
|
Păi la ăla mă referam în cazul tău. Deci ăla te-a sfîătuit pe tine să nu crezi. Atunci e clar cu cine mă lupt, cu Froid, cu Young, cu Pavlov și cu alți discipoli care te-au ''tratat'' așa de bine că văd că ai murit de tot. (La puterea de a crede mă refer... în Adevăr și în Dumnezeu)
Citat:
Dumnezeu nu vindeca fudulia sectara mai ales cand are se pare si substrat organic.
|
Nu eram sectant nici prin 92-93 ci ortodox care participa la liturghiile episcopale și arhierești și care mă spovedisem chiar pe atunci deși eram foarte păcătos.
Unde vezi tu că mă laud? Și care sunt motivele ca să mă consideri sectar? Repeți ca ăia cu idei fixe... pe care singuri și le-au fixat așa că te rog să mă ierți dacă vreau să te tratez de neputința ta de a crede și de împotrivirea și încăpățînarea ta... pentru că se vede cum dai să crezi și apoi revi la ideile tale și la doctorii tăi la care mă trimiți în mod regulat.
Iartă-i dacă te-au adus în halul ăsta... din credincios te-au făcut o legumă (moartă) care are instalat un difuzor și un microfon unde repetă: ești sectant, mergi la doctor... NIP e sectă, tu te lauzi, tu ești troll... și altele.
Eu încerc să te tratez cu duhul blîndeții așa cum aș trata un frate... așa că nu te supăra dacă mai am speranță că o să te vindeci. Ar fi suficient să crezi mai mult în Dumnezeu decît în psihiatrii și în oricare dintre doctori. Nu zic deci să nu crezi în doctori ci zic că ți-ar prinde bine să crezi un pic mai mult în Dumnezeu. Ai putea să-ți deschizi astfel ușa de la temnița ideilor pe care ți le-ai fixat crezînd tu că deosebești binele de rău... dar ai pățit-o și ai deosebit exact pe dos... așa că te afli din păcate în cădere liberă... cădere în necredință... pe care ți-o mai și întărești cu doctorii și cu oamenii de știință și cu toate teoriile și plauzabilitățile modelor gLumii.
Încearcă să crezi... încearcă să gîndești... încearcă sî înțelegi... încearcă să vrei să cunoști Adevărul... eu sper că vei reuși pînă la urmă.