![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamnei ANA BLANDIANA,
Președintă a Fundației Academia Civică – Memorialul Sighet * În urma trecerii la cele veșnice asoțului dumneavoastră, scriitorul Romulus Rusan, vă transmitem mesajul nostru decompasiune, adresat de asemenea lumii literare și culturale românești. Personalitate marcantă a literaturii române și a societății civile, fondator, alături de dumneavoastră, al Memorialului Sighet, care amintește românilor de realitatea cumplită a închisorilor comuniste, și a Fundației Academia Civică, a cărei editură a publicat, sub îngrijirea sa, numeroase lucrări despre istoria recentă a României, regretatul Romulus Rusan reprezintă o grea pierdere*pentru cultura românească. În aceste momente de întristare pentru cei care l-au cunoscut și apreciat, vă adresăm sincere condoleanțe*și exprimăm prețuirea noastră pentru memoria sa. Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să primească în lăcașurile Sale cele veșnice sufletul domnului Romulus Rusan și să-l odihnească în pacea și lumina Împărăției cerurilor! Veșnica lui pomenire în neam și în neam! * Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru cei îndoliați, * † DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|