Citat:
În prealabil postat de George_90
Ca lucruri pozitive as putea si incerc sa ii ofer dragostea pe care o port pentru el, incerc pe cat posibil sa simta si el atat cat se poate atmosfera Sarbatoarei Nasterii Domnului cu poezii cu cadouri, are parte de educatie atat acasa cat si la scoala speciala pe care o urmeaza. Incerc sa ii ofer tot ce este mai bun pt ca eu nu am avut parte de asa mult bine, el vreau sa aiba, dar intotdeauna ma gandesc la viitorul lui consider ca al meu nu mai este asa de important si de aici incep toate lucrurile enumerate in subiectele anterioare. Poate nu intelegeti situatia insa sa stiti ca este foarte dificil unii oameni nu inteleg ca asa este...pana nu esti esti in aceeasi oala nu intelegi pe deplin suferinta celuilalt. Poate ca uneori este mai bine sa te inchizi in propria cochilie si sa meditezi putin la viitor dar tind sa cred ca acesta este demult trecut pe langa mine. Vreau un singur lucru sa fiu fericit atat eu cat si cei pe care ii iubesc si nimic mai mult, dar uite ca nu este mereu asa cum iti doresti.
|
Nu e bine sa idolatrizam pe nimeni. Sa iubim si sa facem daruri cu discernamant, ca sa ne putem doza bine sentimentele pe tot parcursul vietii. Daca facem exces de zel, riscam sa cadem in extrema cealalta la un moment dat. Apoi exista un bine ceresc si un bine pamantesc. Rugaciunea pentru cei dragi este un dar important, bun pentru intraga viata. Dumnezeu a ingaduit cu un rost toate. Poate ca orbirea il va ajuta sa se mantuiasca. Ajuta-l sa fie credincios, ca sa se poata ruga si el pentru voi. Dragostea ta este de asemenea o fapta frumoasa, mantuitoare. Facandu-i bine, te ajuti duhovniceste si pe tine.
Voia lui Dumnezeu nu se potriveste cu a noastra, de aceea incearca sa intelegi rostul patimirii lui cu ajutorul lui Dumnezeu. Numai rugandu-te si studiind Vietile Sfintilor si carti duhovnicesti scrise de sfinti vor primi toate un sens.
Apoi, nu poti crede ca viitorul a trecut pe langa tine. In mod cert trebuie ajutat sa-si castige singur painea. Dumnezeu le poate orandui cum nu te astepti. Pate gasiti persoane de varste apropiate dispuse sa inteleaga situatia.