Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2017, 23:14:15
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, cand acei asa-zisi "protestatari" arunca cu pietre si sticle incendiare in politisti, atuncea da- este legal sa fie impuscati!

Conform legislatiei existente in 1990 in Romania, si a regulamentelor militare, era absolut normal si legal, ca politistii sa deschida focul, cand au fost atacati cu pietre si sticle incendiare!

Regulamentele militare spun asa: atunci cand politistul sau jandarmul este atacat , trebuie sa execute intai foc de avertisment in plan vertical, iar apoi, daca agresorul nu se supune somatiei regulamentare, politistul executa foc la picioare!

Asa trebuiau sa procedeze si politia romana in iunie 1990!

Acuma faptul ca dumneavoastra sunteti inversunat impotriva lui Ion Iliescu este altceva! Dar regulamentele militare si legile nu tin cont de numele persoanei care ocupa functia de presedinte!

Si apoi, daca sunteti om cinstit, veti recunoaste ca majoritatea romanilor il sustineau pe Ion Iliescu si FSN-ul in 1990! Nu ca-l apar eu pe Ion Iliescu, dar, fie ca va place sau nu, asta era realitatea atunci!

Bun- ziceti ca aveati o meserie, in service in iunie 1990! Si probabil ca orice cetatean v-ati exercitat dreptul legal de vot in aprilie 1990!

Iar acele alegeri- recunoscute ca fiind corecte, libere si democratice, au avut in anumit rezultat!

Si eu va intreb: ca om cinstit, muncitor, cu servici si familie, ati votat, ati vazut rezultatul votului! Si vazand aceasta, si vazand cum a decis atunci majoritatea poporului roman, care mai era logica prezentei dumneavoastra la acele actiuni de proteste ?

Dumneavoastra credeti ca o tara se putea construi numai prin proteste, numai prin haos, numai prin provocarea de tulburari publice, de actiuni antisociale, de perturbare a ordinii si linistii publice ?!

Oare nu era mai util, mai normal, sa va vedeti de servici, de familie ?!

Si sa nu credeti cumva ca-l apar eu pe Ion Iliescu! Am spus unde a gresit, l-am criticat cand a fost cazul, dar totusi trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem si partile lui bune!

Eu nu pot sa inteleg aceasta inversunare a unora, care il fac pe Iliescu cel rau, iar pe opozitia de atunci I considera ingerasi!
Reply With Quote