![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Președintele Comisiei pentru controlul SRI, senatorul PSD, Adrian Țuțuianu, a declarat, luni, că postarea fiice sale, care spune despre protestatari că ies “ca oile în Piața Victoriei” și îi provoacă “scârbă”, este “neinspirată”, dar și copii săi “au dreptul să spună ceva”.
”Am vorbit. Postarea a fost una neinspirată, dar pe fond, dacă tot susținem că toată lumea are dreptul să spună ceva, cred că și copiii mei au dreptul să spună ce își doresc. Dacă trăim într-o țară liberă, orice om are dreptul să spună ce crede el. Fiica mea e majoră și spune ce crede ea. Dacă m-ar fi întrebat pe mine, aș fi sfătuit-o să se abțină, deoarece contextul o obligă la asta”, a ținut să precizeze Adrian Țuțuianu, după ce a fost întrebat de jurnaliști dacă este de acord cu opinia fiicei sale cu privire la protestatari. Ruxandra Țuțuianu a scris pe Facebook zilele trecute că protestatarii ies în Piața Victoriei ”ca oile” și ca nu ii pasă de urletele lor ”prost informate”. La puțin timp, postarea a fost ștearsă de pe contul tinerei. „Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! ADUNAȚI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.