Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2017, 19:04:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Un om al străzii povestește momentele de groază la care a fost martor în urma tragediei de pe Manchester Arena, de la finalul concertului artistei americane Ariana Grande. Cerșea în foaierul unde a fost declanșată explozia. Apoi a început haosul.
Chris Parker, 33 ani, mărturisește că obișnuiește să cerșească în foaierul din Manchester Arena, mai ales la finalul concertelor, când oamenii își fac drum spre ieșire prin holul respectiv. Se afla în foaier la momentul exploziei, când a fost pus la pământ de forța acesteia. Când s-a dezmeticit a alergat înăuntru pentru a ajuta victimele, notează The Independent.
"Toată lumea era fericită. Toți se îndreptau spre ușile de sticlă, când am auzit o bubuitură, apoi am văzut o lumină puternică și fumul a început să cuprindă locul. S-au auzit apoi doar țipetele", povestește el.
"M-am trezit la pământ, apoi m-am ridicat și am început să ajut oamenii care strigau după ajutor", spune Parker.
"Erau oameni întinși peste tot. Am văzut o fetiță. Nu mai avea picioare. Am învelit-o într-un tricou și am întrebat-o 'Unde sunt părinții tăi? Mi-a răspuns: Tata este la serviciu, mama este aici", își amintește acesta.
Apoi a văzut o femeie rănită grav la picioare și la cap: "A murit în brațele mele. Avea în jur de 60 de ani și mi-a spus că se afla cu familia acolo. Nu m-am mai oprit din plâns".

Cel mai șocant este că a fost un concert al copiilor, spune Chris parker.
"Erau pene și șuruburi peste tot. Oamenii aveau găuri în spate. Nu pot să trec peste urletele pe care le tot aud și peste miros. Miroasea a carne arsă", încheie Parker.
22 persoane și-au pierdut viața și alte 59 sunt rănite din cauza expeilozi ce a avut loc la finalul show-ului Arianei Grande, de pe Manchester Arena. Majoritatea celor prezenți pe arenă erau copii și adolescenți. Ambasada României în Marea Britanie a făcut demersuri pe lângă autorități pentru a afla dacă printre victime sunt și români.
"Sângele, urletele, părți din trupurile oamenilor, toate acestea nu-mi vor mai ieși vreodată din minte". Martorii povestesc scenele de groază de după atacul sinucigaș de la Manchester Arena