![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tot repeti "adevarul", "adevarul", "adevarul", dar de fapt este doar "adevarul" tau, pentru ca ti-e imposibil sa accepti un alt punct de vedere. nu mai insist pentru ca m-ai obosit, dar daca cunosti un tip doxar, bun cunoscator si in care ai deplina incredere, preot sau nu, intreaba-l cat de mult respecta biserica crestina de astazi invataturile lui Iisus, asa cum sunt ele scrise in Biblie, si cat de mult conteaza traditia in biserica fata de dogma. presupun ca esti mult mai tanar decat mine, e posibil ca eu sa fi aflat de septuaginta pe cand tu erai la gradinita. si hai sa-ti mai dau o tema de reflectie ![]() vreau sa spun doar ca trebuie sa fim deschisi, credinciosi sau nu, sau cautatori, asa cum sunt si eu, care am intrat pe acest forum tocmai ca sa caut puncte de vedere care sa ma indrepte catre credinta. si gasisem cateva, dar vreo doi nu au mai intrat pe forum, unul scrie foarte putin insa tot ce scrie e cu cap si simtire, vezi ce ne-a dat ca spunea calugarul ala din franta, parca, altul e "sectant" ![]() ps.si pentru ca am scris putin, dar mi-am amintit mult si multe ![]()
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|