Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2021, 14:18:57
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Esti un habarbist care nu stie ce vorbeste pe nici un subiect. Un bagator in seama.

Gura mica si valea ca nu stii cum sa abordezi subievte nici teologice si de nici un fel.

Am o datorie la tine pe.un thread o sa iti raspund sa iesim din sarbatori.

Daca aveai bun simt si nu un tupeu de semianalfabet obraznic te tratam cum trebuir dar asa sa ti le vezi pe toate cat timp o faci pe atotdesteptul in toate threadurile dar nu stii boaba de ortodoxie.

Si am citi postul tau este o prosyie ordinara cap coada.

Prin incultura obscurantism minciuna si negationism reusesti "sa rezolvi" totul...

Citeste-ti raspunsul ca nu esti la nivelulde dat lectii de morala
Domnule cisterna pui al baronului de Miunhauzen, zici ca respecti sarbatorile dar apoi te razbuni ca mi-ai ramas dator pe alte fire de discutie?

Inseamna ca esti complet pe dinafara de ortodoxie, de crestinism!
E clar ca ai facut degeaba teologia daca zici ca ai facut-o caci iti bati joc de ea si de tine insa arunci vina pe mine!

Decat un pui, decat un pui de butoi ce strange doage vrand sa ajunga pui de cisterna ca sa incapa acolo toata desertaciunea desertaciunilor baronilor de Miunhauzen.

Chiar nu pricepi ca nu eu ma laud si ma incred dandu-ti lectii de morala ci tu te ingamfi si te umfli crezand ca poti sa-mi dai lectii, cenzuri, exclusivizme si porunci si ca faci asta pe toate firele de discutie cu tupeu maxim si fara rusine in timp ce umplii toate postarile tale cu porci de cerneala pe caiet, porci fioriosi cu colti de arginti, incat mi-e foarte greu sa inteleg ce vrei sa spui?

Hai, abea astept sa-mi dai lectii... de morala... "ortodoxa"... pe toate firele de discutie.

Esti o hula repetitiva ce se desarta din butoiul fara multe doage pe toate firele de discutie amenintand! Ce sa fac, incerc sa te rabd! Vad ca atata poti ca teolog si crestin ortodox. Inseamna ca ti-ai ratat vocatia, erai foarte bun de securist politruc comunist terorist ce se da crestin ortodox ca sa fie luat de mare intelept de fraieri pentru a fi reales de stapan peste prosti.

Fii domnule serios si nu mai devia toate discutiile pe toate firele de discutie spre analizarea si hulirea mea!

Nu vezi ca nu-ti dai seama si nu stii nici macar cine iti face rau in mod repetitiv si nici cine iti face bine?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 11.05.2021 at 14:39:15.
Reply With Quote