![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inseamna ca esti complet pe dinafara de ortodoxie, de crestinism! E clar ca ai facut degeaba teologia daca zici ca ai facut-o caci iti bati joc de ea si de tine insa arunci vina pe mine! Decat un pui, decat un pui de butoi ce strange doage vrand sa ajunga pui de cisterna ca sa incapa acolo toata desertaciunea desertaciunilor baronilor de Miunhauzen. Chiar nu pricepi ca nu eu ma laud si ma incred dandu-ti lectii de morala ci tu te ingamfi si te umfli crezand ca poti sa-mi dai lectii, cenzuri, exclusivizme si porunci si ca faci asta pe toate firele de discutie cu tupeu maxim si fara rusine in timp ce umplii toate postarile tale cu porci de cerneala pe caiet, porci fioriosi cu colti de arginti, incat mi-e foarte greu sa inteleg ce vrei sa spui? Hai, abea astept sa-mi dai lectii... de morala... "ortodoxa"... pe toate firele de discutie. Esti o hula repetitiva ce se desarta din butoiul fara multe doage pe toate firele de discutie amenintand! Ce sa fac, incerc sa te rabd! Vad ca atata poti ca teolog si crestin ortodox. Inseamna ca ti-ai ratat vocatia, erai foarte bun de securist politruc comunist terorist ce se da crestin ortodox ca sa fie luat de mare intelept de fraieri pentru a fi reales de stapan peste prosti. Fii domnule serios si nu mai devia toate discutiile pe toate firele de discutie spre analizarea si hulirea mea! Nu vezi ca nu-ti dai seama si nu stii nici macar cine iti face rau in mod repetitiv si nici cine iti face bine?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 11.05.2021 at 14:39:15. |
|