Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2021, 15:21:25
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Ma, tu-ti bati joc de sfintii mucenici dandu-te victima impreuna cu ierarhia ortodoxiei?

Doar sa provoci si sa sari la bataie poti mizand pe faptul ca sfantul si credinciosul nu te poate bate sau omora?

De aia o fi vorbit filozoful de de bodygarzi, el nu poate face rau ”aparand”... pomul bun nu poate face roade rele si nici gandi rautati asa cum pomul rau nu poate face roade bune ispitind mereu si frustrand, atacand cu josnicie la neputintele celor pe care ii tine sclavi in terorism impreuna cu ighemonii discretionari carora cu lingusire libidinoasa le incanta pacatele si cruzimea aparandu-le functiile si scaunele cat mai inalte in timp ce pe interior ca niste ipocriti abea asteapta sa-i vanda stand la cotitura sa vina altul la putere ca sa-i ridice grabnice osanale desarte si sa se lepede de ighemonul pe care il adula de ochii lumii, pentru privilegii.
Bai mucisor 2, vezi ca am zis mucisor de la muci, asa cum i-am zis si mai sus, nu i-am zis mucenisor.

Asa ca nu mai schimba vorbele mele ca eu zisei una si prostu intelese alta.

Asa ca lasa auzitul "de la prosti", in care eu zic muci si tu intelegi injuratura.

Ai mintea stricata Moroncele, de asta eu zic drept tu auzi stramb.

Asa faci pe toata linia, eu zic "mucisori" tu zici ce te trece prin cap, ce iti stramba demonii in cap...

Asa ca mucisor 2 stai linistit in banca ta si ... asculta bine ce ti se spune, ca una iti zic, alta pricepi (sau mai bine zis nu pricepi).

Te-a bagat in seama mucisor cel mic si acum il aperi cu fraze biblice? Pai ce e bun cand zici ca ii dai in cap unuia si ii scoti dintii? Sau pentru tine e bine? La secta NIP asta faceti, amenintari in grup? Este tovaras de al tau, faceti practica la NIP? Sau cum poate sa fie bun si din scriptura?

Pe tine te duce capul cand scrii enormitatile astea Moroncele sau trebuie sa fii bine trotilat ca sa le scrii?

Adica tu rationezi ce scrii? Sau tu stii ce inseamna sa rationezei ce e bine si ce e rau?

Ca omul ala a facut rau si tu zici ca a facut bine????

Si daca iti zice ca bodyguardyl lui a facut victime deja si ca ... sunt si la comanda de la el, atunci "a facut roade bune"? Moroncele, minte-ti trebuie ca bostan ti-a crescut.

Mai stai cu noi, poate iti vine mintea pe la cap. Ca vad ca ai schimbat vreo 10 capete pana acum, vreo 10 imposturi, dar tot nu ti-a venit mintea. Poate la urmatoarea impostura o sa-ti vina.

Last edited by gpalama; 08.10.2021 at 15:34:11.