![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce semnificatie au visurile cu membrii decedati ai familiei? Sunt de bine sau de rau? Mentionez ca de aproape un an de zile trec printr-o perioada complicata, un an in care am inceput sa ma rog mai mult pentru sanatatea mea dupa multe indoieli (mi-a fost afectat creierul post-covid,memoria,functiile executive) , un an in care aveam foarte multe indoieli despre mine, despre orice fel de credinta, devenisem ateu la un moment dat pentru ca nu mi-a mai mers nimic bine dupa incidentul cu Covid, o perioada in care am avut, pentru prima data, de cele mai multe ori, vise ce tin de oamenii mei (decedati si paranormal)
Am 3 persoane decedate in familie : unchi si bunici. In ultima perioada am inceput sa visez frecvent. Dar, un vis atat de clar si de real n-am mai avut niciodata, nici nu cred ca a fost vis, cred ca a fost o realitate alternativa pe undeva. M-am trezit la 8 dimineata dar am mai atipit inca o ora. Am atipit repede si am visat ca m-am ridicat din pat, deschid usa de la camera in care dormeam si am vazut-o pe bunica-mea traversand prin camera spre un holic. Nu m-a bagat in seama initial (sau nu m-a observat/auzit), am rugat-o sa se intoarca, s-a intors, s-a uitat la mine o lunga perioada de timp, iar ceva din spatele ei o inconjura. Avea o aura puternica, stralucitoare, parca lumina care batea in fereastra din spatele ei era atrasa catre ea. Am simtit-o, am privit-o o lunga perioada de timp, se uita la mine dar nu schita niciun gest. Ceea ce stiu este ca am incercat sa o imbratisez dar parca eram respins (nu de ea), de ceva anume care se afla intre noi, o bariera, totusi simteam ca are niste dubii din privire. Cand m-am trezit, am zis ca era imposibil ca ceva atat de real sa fie vis. Extrem de real, traiam momentul,simteam fiorii, mai bine admit ca n-ar fi fost un vis, ci ca traiam momentul la propriu, poate am existat intr-o realitate alternativa sau m-am suprapus peste o frecventa pe care nu o percepe nimeni, frecvente la care oamenii astia par ca traiesc si ca nu-s morti deloc. Dupa cum mi s-a spus de cineva din familie , om foarte credincios care , din ce-am inteles face meditatii si ritualuri de purificare si de reglare a energiei/aurei bazate pe Reiki/Antahkarana , ma rog , astfel de lucruri , am astfel de simboluri in casa . Spunea ca si-a dezvoltat creierul in asa fel incat poate percepe fenomenele respective si in timpul zilei , le simte , le aude , le vede (observa inclusiv semnele din natura , pene care cad de nicaieri) foloseste inclusiv simturile (vede dimensiunea respectiva , isi potriveste undele electrice/undele cerebrale prin ritual si meditatie cu frecventa la care functioneaza dimensiunea, mi-a zis ca poate vedea demoni , "I said What???" . Femeia , evident , are functie de conducere In corporatia pe care o detine. Mentionez ca singura moarte la care am asistat acum 10 ani a fost moartea bunicii. Am vazut-o, a murit de cancer, am ramas masca, am vazut o moarte live. p.s: S-au mai intamplat si in trecut cateva lucruri , dar m-am convins definitiv ca exista ceva la un nivel la care n-avem acces , nu toti , sau putini oameni stiu cum sa le manevreze (fortele respective) . Pe langa visuri , am trecut prin alte evenimente . La propriu , am fost atins de ceva , nu stiu ce a fost . In jur de 11-12 seara mai ies prin gradina, prind o luna plina , un cer senin si stele de toate marimile . Stateam intr-o seara si ma gandeam la starea mea de sanatate , cand pur si simplu asta ziceam in sinea mea si am zis-o cu voce tare : "Regret ca mi-am pierdut credinta" ca am ajuns un lup singuratic , care nu e ghidat de nimeni si nimic in viata,de niciun astru , de niciun zeu sau nicio alta divinitate sau forta existenta in universul asta,ca nu mi-e frica de nimic si de nimeni, iar eu, singur, sunt propriul meu sef oricat de "Genius" as fi . Am realizat ca am gresit , ca nu pot sa-mi ating vreodata target-urile fara pic de credinta , ca nu fac altceva decat sa ma expun si mai mult , sa devin si mai vulnerabil . Dupa un timp , am putut observa stele cazatoare , dar ceea ce mi-a atras atentia a fost faptul ca o stea si-a facut aparitia brusc , marindu-si puternic intensitatea luminoasa (ca o torta) timp de cateva secunde , apoi a scazut in intensitate pana cand n-am mai vazut-o.La scurt timp ceva m-a atins de picioare , senzatia trecerii unor maini peste picioare . Nu m-am simtit amenintat, am simtit-o perfect , numai ca nu gaseam explicatia , vand nu batea , era silence , nu era nimeni prin preajma , doar o luna plina si un cer liber caruia sa-i spun tot . Am trait , am vazut , am simtit , am primit raspuns . Si vreau sa cred ca toate experientele tind la o a doua sansa , ca am fost iertat si ca ma pot vindeca , ca inca este timp si la 21 de ani , ca nu exista om care sa nu greseasca cand da de greu . Citeam un articol despre mesagerii din cer , stele si simbolistica . In astfel de situatii , simbolistica ar fi inclusiv "intuitia" , faptul ca Dumnezeu te-a testat ca om, ti-a testat gandirea , atentia la aceste detalii , rabdarea de a fi atent la aceste detalii . Last edited by Alfredo; 04.10.2022 at 14:11:06. |
|