Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2023, 23:19:23
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Am vazut acest interviu acum vreo doua saptamani , si a doua zi l-am vazut din nou cu familia ptr ca mi-a placut. Ce imi place la el ca atunci cand spune ceva spune, nu eu spun Sfantul Ioan Gura de Aur spune, si asta o face de cateva ori. Se vede imediat ca traieste ceea ce spune, ca citeste cartile religioase si le traieste. Cand i-a fost lua un interviu parca in 2008 si cand reporterii de la un foarte cunoscut ziar din America i-au spus sunteti cel mai bogat roman nu stiuce , el a spus :" Sunt cel mai bogat om de pe Pamant nu numai cel mai bogat roman!"
Păcat de nea Gigi că a pierdut titlul, e prima oară când îmi pare rău de el, toți s-au pus contra lui, comentatorii care n-au făcut mare lucru în viață decât să numere cornere, îl ironizează deși în alte țări presa nu-și permite obrăznicii cu patronii.
De multe ori jurnaliștii băgăcioși îl sâcâie să mai smulgă o declarație controversată de la el pt un strop nemilos de audiență, declarație care-i aduce o ură gratuită, amenzi și cercetări pe la institute de combatere a discriminării, dacă ar fi stat retras nu-și atrăgea atâta antipatie și atâția moraliști care să se tragă de șireturi cu el, deși unii sunt mai proști ca el.

Sper vândă tot și să se retragă la mănăstire, nu cred că mai merită să-și piardă liniștea în mizeria asta de societate, nu merită nici televiziunile ca el prin investiția lui să umple stadioane,să ridice audiențe, trebuia să lase brandul să se ducă la apă sau spre penibil cum s-au dus multe lucruri care valorau ceva înainte de 1989.

Last edited by Iorest; 21.05.2023 at 23:23:48.
Reply With Quote