![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
David. Nu te supara ca te intreb dar care e rostul postarii tale? Nu ca as mare fan al parintelui dar postarea ta aduce mai mult a tulburare si sminteala. Eu ti-am inteles punctul de vedere dar crezi ca daca ai postat aici ce se va rezolva? Sunt multi preoti buni cat si mai putini buni. Pana la urma nimeni nu te obliga sa ii asculti sau sa te spovedesti la ei si este mare pacat sa-i judecam! Preotii sunt si ei oameni ca si noi. Problema este ca nici noi nu suntem sfinti. Mai aud trendul asta ca preotii fac ca fura etc etc . Dar noi oamenii de rand ce facem in timpul liber? Mergem si ajutam prin spitale? Mergem si ajutam batranii uitati singuri? Mergem si stam cu copii prin orfelinate? Daca am face atatea lucruri frumoase nu am mai avea timp sa-i judecam. Si normal ca am incercat sa pun accent si pe oamenii buni, pt ca daca ne concentram numai pe negativism si judecarea celorlalti ne umplem sufletul de venin. In mass media daca un preot face o boacana afla toata tara dar cand se fac lucuri bune nu se mediatizeaza.