![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mantuitorul ne spune ca ”Eu sunt Lumina lumii, cine crede in Tatal si in Mesia (Cel promis-trimis-uns) a trecut de la moarte la viata...” deci este speranta daca lepezi pacatul si pacatuirea.
Citat:
Citat:
Citat:
Ce prere ai? Te deprimi, deznadajdui si dupa ce ti-am raspuns? Inseamna ca tii cu ursul! (Mor mor mor daca ies din barlog sa spun o rugaciune, ma ia criza de panica si-mi pierd controlul, uit versurile si nu mai stiu de la mana pan la gura ce aveam de facut, de ascultat, de stiut pentru ca sa nu gresesc. Ia-ti o țâdula si nu te batjocuri vrand sa ajungi o mulă cu țîdula... nu stiu daca nu cumva ai ajuns asa si ti-e rusine si de aia deznadajduiesti mereu... ca precis faci malahie si nu poti iesi din lacomie si te ascunzi mereu. Te vede si stie Dumnezeu ce pacate faci asa ca nu te mai tangui sustinand ca boala e de vina, altii, gena, situatia, nu mai arunca vina pe Dumnezeu ci revino-ti in fire si nu mai gresi caci gresala fatalabanalitica te duce la pierzare daca te lasi biruit de ea si o sa te toooot razbuni pripit ca naivul.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.09.2023 at 17:38:23. |
|