Citat:
În prealabil postat de Moroco
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Nu merg pe formula satanista "intarata-i drace ca sa-si faca pace"... cu banii murdari si cu sexul inselator
|
Asta am vrut sa spun insa am deviat de la subiect pe parcurs...
|
Pai nu stiu ce vrei sa zici, nici eu nu merg pe formula aia. Eu vorbesc frumos cu cine se poate vorbi, nu incerc sa intarat pe nimeni. Cu unii nu se poate vorbi, asta e. Si ti-am zis deja ca nu cred in povestile cu banii. Eu am prieteni neoprotestanti, m-au primit la ei in casa, mi-au dat de mancare, au avut grija de mine. N-au acceptat niciodata bani oricat i-am rugat. Intr-adevar, la inceput sperau sa ma aduca pe calea lor dar doar fiindca ei asa cred, ca aia-i calea dreapta, si voiau sa-mi faca un bine. N-am ascuns niciodata ce cred, mereu le-am zis clar ca nu se poate colabora pe lucruri duhovnicesti fiindca noi avem dogmele noastre si nu ne clintim din ele. In timp au inteles si mi-au zis chiar ei ca stiu ca nu or sa ma converteasca si pot sa dea din casa si lucruri rele despre neoprotestansim. Am avut discutii lungi cu neoprotestantii, nu pe forumuri ci fata in fata. Nu am incercat niciodata sa convertesc pe nimeni, dar le-am raspuns mereu tuturor intrebarilor cum am putut. Insa eu nu gandesc in categorii neoprotestante si am vazut ca ei cateodata prefera asta, de-asta am spus ce-am spus in primul post din thread si nu-mi place sa ma tot repet. Fiecare crede ce vrea, nu e problema mea. Pe forumuri lumea citeste mai putin ce scrie in posturi si mai mult ce-si imagineaza cititorul ca scrie.