Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2023, 18:56:08
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Lasa-l in pace in lumea lui, are block din partea mea (sau cum ii spune ignore list pe forum). Nu i-am vrut raul, dar e amuzant ca ma face "fariseu". I-am explicat pasii si ce am simtit la spovedanie, impartasanie, cum functioneaza, tot eu "fariseu".

Puteam sa continui discutia cu ce cred duhovnicii de la mine din Biserica Ortodoxa de Protestanti, dar nu am mai deschis subiectul ca il enervez prea tare. Nu am fost niciodata fariseu.

Sa ma injure cat vrea acest protestant, de acum incolo fac ce imi zic preotii ortodoxi: i-ai explicat unui Protestant, o data, de doua ori, hai si a 3-a oara daca nu inteleg. Daca nu vor sa inteleaga in continuare, de acum incolo ii eviti total, nici la masa sa nu stai cu ei (pana si Parintele Pimen Vlad spune acelasi lucru), acest individ spion de pe forum nu mai exista pentru mine. Gata, game over!

Nici nu stiu ce cauta aici pe forum sincer, sa se duca pe un forum de protestanti, nu la noi la Ortodoxi.

Voi ma stiti ca vorbeam de multe lucruri, si va ceream si sfaturi cum si ce fel (uneori mai greseam si eu), uneori veneam si eu cu ce imi mai spuneau alti duhovnici si dezbateam linistiti, dar aici cred ca e prima oara cand dau block cuiva.
Nu te-a injurat nimeni.
Daca te-ai tulburat de dialog pana acolo incat ai reactionat cu exclusivism, cu blockare, cu alungare inseamna ca nu poti duce un dialog serios, linistit, dand dovada de multa blandete si rabdare. Nu-i voie sa dai pe nimeni afara ca nu-i forumul tau sau al nostru ci al Domnului si oricine vine la El, lup, lup in haina de oi sau oaie pierduta, nu-l va da afara deoarece tocmai Tatal ii trimite si-i aduce la Hristos fiindca toti cei piertduti au nevoie de Adevar si de mantuire. Inclusiv io.

Doar cei tulburati se tulbura, doar cei smintiti se smintesc, doar cei cazuti se exclud excluzand pe altii...

Deci dragul Domnului, si al meu, nu-i frumos sa dai afara si sa inchizi usa in nas. La tine acasa poti sa faci ce vrei pentru ca tu esti acolo stapan, insa pe un forum liber, pe un forum liber crestin-ortodox... daca prezinti plangeri si nemultumiri de colegi asta e dovada ca ai ceva problema de orgoliu, ceva teama sau ceva de ascuns si comportandu-te astfel faci de rusine si dezamagesti pe Iisus, se mahneste cand vede ca reactionezi ca un rapitor exclusivist. Aici toti suntem egali si vrednici de dialog oricine si orice am fi si ori de unde am veni. Io vin din iad..

Fara ispita si provocare cum o sa te dovedesti oare bland si rabdator?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 15.12.2023 at 19:08:24.
Reply With Quote

Tags
comunicare, neoprotestanti