![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca te-ai tulburat de dialog pana acolo incat ai reactionat cu exclusivism, cu blockare, cu alungare inseamna ca nu poti duce un dialog serios, linistit, dand dovada de multa blandete si rabdare. Nu-i voie sa dai pe nimeni afara ca nu-i forumul tau sau al nostru ci al Domnului si oricine vine la El, lup, lup in haina de oi sau oaie pierduta, nu-l va da afara deoarece tocmai Tatal ii trimite si-i aduce la Hristos fiindca toti cei piertduti au nevoie de Adevar si de mantuire. Inclusiv io. Doar cei tulburati se tulbura, doar cei smintiti se smintesc, doar cei cazuti se exclud excluzand pe altii... Deci dragul Domnului, si al meu, nu-i frumos sa dai afara si sa inchizi usa in nas. La tine acasa poti sa faci ce vrei pentru ca tu esti acolo stapan, insa pe un forum liber, pe un forum liber crestin-ortodox... daca prezinti plangeri si nemultumiri de colegi asta e dovada ca ai ceva problema de orgoliu, ceva teama sau ceva de ascuns si comportandu-te astfel faci de rusine si dezamagesti pe Iisus, se mahneste cand vede ca reactionezi ca un rapitor exclusivist. Aici toti suntem egali si vrednici de dialog oricine si orice am fi si ori de unde am veni. Io vin din iad.. Fara ispita si provocare cum o sa te dovedesti oare bland si rabdator?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 15.12.2023 at 19:08:24. |
|