Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2024, 19:04:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Aproape toate grupurile pe care le-am vazut s-au destramat din cauza certurilor intre useri sau cu administratorul. Grupul respectiv era al lui Bogdan Mateciuc, cred ca tinea de Odaia de sus. Eu primeam mesajele pe mail, nu stiu cum am ajuns sa le primesc, la un moment dat un user devenise foarte agresiv, ajunsese sa il balacareasca si pe un preot. O multime de useri au inceput sa scrie ca vor sa se dezaboneze din cauza agresivitatii de pe grup, pana au mai ramas doar cativa. La un moment dat mi-am dat seama ca singurul user cu care avusesm o disputa pana atunci pe acest forum era chiar acel user, AlinB, ca acolo avea alt nume. La inceput eram in relatii bune, chiar vorbeam prin mesaje. Pe un alt forum a inceput sa se formeze un grup de useri mai agresivi, care ii ataca pe altii. Eu m-am retras de pe acel grup, din cauza agresivitatii. Dupa un timp am vazut ca forumul aproape se destramase, dupa ce acel grup ii alungase pe aproape toti userii care nu erau cu ei, s-au suparat ca unul din ei fusese restrictionat pentru comportament, asa ca au facut greva si au impus ca nimeni sa nu mai intre pe grup o saptamana.
Cam în cât timp s-a întâmplat toată treaba, eu remarc cel târziu că după 2010 s-au dus spre 0 forumurile, blogosfera, au mai fost mici pâlpâieli în sus.

Știi ce e culmea că anii de scădere a forumurilor și de golire a mănăstirilor de aspiranți coincide cu anii de criză crâncenă gestionată la rupere de PD-L când au șters-o milioane peste graniță în mod masiv.
Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca tie iti place o atmosfera agresiva si ti se pare normala, majoritatea oamenilor nu o agreaza. La fel cum iti place si agresivitatea si grobianismul lui Simion si a membrilor AUR.
Ce are a face una cu alta ?

George Simion a donat mult din salariu, arată-mi alt membru parlamentar din legislatura pe 2020 care a donat cel puțin cât el sau mai mult ?

AUR e singurul partid care a chemat corul Tronos la Parlament să colinde în Pandemie.

E singurul partid care investește în caravanele acelea medicale care ajung în zone unde a închis Boc spitale, chiar și unii primari s-au investigat acolo cu rudele lor că le era prea scump cu deplasare și alte analize.

E singurul partid care a dat operații de cataractă subvenționate, deși ordonator de credite pe bugetul de miliarde al României sunt partidele din majoritatea toxică PNL-PSD-UDMR.

Dacă stai să vezi numai ce e rău, Partidele Mari au presa, au instituțiile, controlează și procesul electoral și se duce un război INEGAL, ASIMETRIC cu jigodiile astea hoațe, care iau și pielea de pe noi pe taxe nesimțite și nu fac nimic și tu și alții veniți cu comentarii legate de STIL, de abordări.

Destul s-au ținut discursuri de gargară prin Parlament, s-au făcut campanii de prostire a alegătorilor de tipul mizeriei de campanie a lui Fritz, bătălia politică se duce împotriva unor scursuri ale societății care jefuiesc țara fără scrupule nu împotriva unor nobili spirituali, cu japițele aplici alte tactici.

Last edited by Iorest; 26.02.2024 at 19:27:30.
Reply With Quote