![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
L-am vazut ieri pe Realitatea invitat impreuna cu Guse si Vanghelie si mi-am dat seama ca poate are dreptate. Prin mesajele mele inregistrate, realizez ca le-am calcat strategic in picioare credinta si orice sansa la europarlamentare asa ca imi cer scuze public pentru sfatul politic si drept pedeapsa promit sa votez cu PDU la europarlamentare si la locale numai cu AUR, in cazul ca apuc ziua si ceasul votului ca sa-mi pot implini promisiunea. Ma rog deci ca PDU-Mario-Calinescu sa obtina la europarlamentare si la parlamentare peste 6,7% la mare concurenta cu alianta lui Drula, Bula si Sica Mandula. Mi-am revenit dupa starea de bulversare datorata abuzului, cenzurii si bannarii pe facebook, si cred iarasi ca Domnul Florin Calinescu e cel mai bun de presedinte! Deci urmand Domnului si poporului credincios si intelept am sa votez cu PDU-AUR la europarlamentare si cu Florin Calinescu presedinte sperand ca George Simion sa ajunga premierul desemnat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 22.05.2024 at 08:47:01. |
|