Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2025, 11:49:10
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit De la Satanism la Iudaism - Suflet de evreu născut între neamuri

Am să introduc în acest topic mai multe articole care cumva se unesc sub aceeași temă….

1.Introducere

Imaginați-vă o Lume fără Scop și fără Sens, supusă hazardului și entropiei.

Un joc de noroc al naturii in care totul se întâmplă prin pură șansă.

O Lume de pe o Planetă dintr-un Univers in care viața a apărut pur și simplu accidental.

Toate sunt doar produsul voinței haosului,iar ordinea apare aleatoriu.

Tu ești și nu ești în același timp,iar când nu mai ești dispari pur și simplu.

Toate sunt doar o evoluție care la un momentdat vor ajunge inevitabil într-o involuție.Intrucat pe același principiu universul este in expansiune ca la un momentdat să se restrângă și compreseze.

Studiem doar efectele fără să înțelegem cauza,ba chiar o ignorăm sau eliminăm fiindcă nu reușim să o înțelegem.

Ne place sa fim noi înșine creatori, dezvoltatori și să imprimăm sensuri,scopuri și cauze pentru a ne satisface iluziile, plăcerile și dorințele.

Am creat o lume în Lume ,in care lumea noastră încearcă să ne ascundă de adevărata Lume.

Admitem uneori un Creator însă preferăm o Lume condusă de cel care s-a recoltat Creatorului.

Chiar și ateismul și secularismul este doar un satanism deghizat.

O Lume fără Dumnezeu este de fapt o lume cu Satan.

Iar negarea cea mai mare înșelare.

Excluderea unui Creator din planul existențial are cele mai grave urmări pentru știință și mai ales pentru înțelegerea planetei.

Toate lacunele, lanțurile lipsă și marile semne de întrebare își au rezolvarea tocmai în integrarea unui Creator efectiv în procesul natural al planetei.

Amprenta lui Dumnezeu se găsește în fiecare Atom ⚛️ din Univers.

In toate ființele, pietrele, izvoarele, stelele de pe cer și vulcanii ce clocotesc.

Dacă în spațiu timpul se “dilată” altfel decât pe pământ,deci o zi in spațiu nu este totuna cu una de pe pământ.

Adică dacă ești mai convins de știința care a fost la baza unei concepții din filmul interstelar,care este un Sf foarte serios și credibil,atunci poți înțelege când îți spune Iehova in Biblie și Allah in Coran că creația a durat anumite zile, poți realiza că acele zile nu sunt identice ca durată cu cele terestre.

Toți avem tendința să fim superficiali atunci când ne dăm cu părerea despre subiecte de actualitate și de cele mai multe ori nu înțelegem din ce cauze și cu ce scop se întâmplă situații,mai ales pe plan internațional care indirect, inițial, și cu posibilitatea chiar direct,ne afectează pe toți.

Asta fiindcă din ignoranță, lene și lipsă de inițiativă,alegem sa mestecăm informații filtrate și cernute de 4,5 ori,care de cele mai multe ori sunt false sau distorsionate.

Și aici vorbesc in primul rând despre mine,care am acest păcat uneori de a specula, fără a merge în miezul problemei și fără a căuta sau cerceta sursele reale.

Putem sa dăm și vina pe cei care ne manipulează, însă dacă vom alege sa fim mai informați,mai atenți și mai capabili, atunci le va fi mult mai greu să o facă.

PUTEREA este la noi, așa cum am spus și în alte postări, să nu uităm.

Mi se pare că de acest păcat suferim foarte mulți, fiindcă alegem show-ul speculației și al posibilităților și intrigilor, decât ADEVĂRUL,care poate părea banal și plictisitor și uneori greu de digerat, fiind un disconfort și un atac la adresa minciuni instituționalizate.

Ei bine,cel mai demonizat, blamat și atacat popor a fost ISRAEL, și acest popor, minuscul, mic și un punct abia văzut pe harta națiunilor este probabil cel mai cunoscut popor al Planetei.

O să incerc sa mențin linia pe filiera istorică și profană, fiindcă dacă mergem pe filiera biblică este deja subiect separat și mult mai vast, care este destul de cunoscut, și am mai atacat acest subiect în alte postari,de multe ori nu prea echidistant, însă asta e suntem oameni și uneori balanța înclină, însă eu mă consider un “student”,care învață mereu și erorile sau diferențe de înțelegere și interpretare apar , însă evoluția apare atunci când poți realiza unde ai greșit.

Să nu ne fie frică să greșim, să ne aruncăm în întuneric sau pe cărări nebatatorite, statul pe loc sau stagnarea nu este o soluție, întrucât universul este mereu în mișcare,la fel ca și pământul,care prin mișcarea să repetată se schimba constant.

Așa,revenind la subiectul nostru

ISRAEL

O sa aleg o perspectivă mai personală pentru a trata puțin acest subiect.

Am avut momente când am simțit într-un mod destul de acut o formă de antisemitism,mai ales după “(auto)îndoctrinarea” din mediul ocult unde pentru prima dată unul pe un forum satanist unde mai activam acum vreun deceniu și ceva îmi lansează ideea că eu nu prea as putea deveni niciodată “satanist”.

Asta m-a supărat rău fiindcă atunci abia descoperisem fructul interzis al “cunoașterii” luciferice.

Cum sa nu pot fi acceptat in rândul oculților , sataniștilor?

Îmi zice la un momentdat unul pe forum “Tu ești evreu”...

Nah,de unde sa fiu evreu mă,că am vrut să devin popă ortodox, și în familia mea toți erau ortodocși și bunicii și străbunicii greco-catolici.

Nu mai rețin dacă am întrebat eu familia sau am căutat dacă avem în linia neamului evrei însă știu că atunci a fost prima dată când cineva mi-a lansat acesta idee.

Și sincer nu mi-a plăcut deloc atunci,vedeam această posibilitate o barieră de netrecut pentru calea mea in Ocultism,acea dragoste interzisă de atunci,care m-a urmărit multă vreme și încă mă bântuite și acum câteodată.

Să știți că mai ales pentru sataniști,a fi evreu este….Pffff, orice poți fi dar nu asta!

Din păcate nu doar pentru ei,de multe ori.

Eh, după ce m-am lămurit că nu avem ,cel puțin 2 generații pe nimeni evreu in familie m-am mai liniștit, chiar dacă prenumele trăda o posibilă conexiune,dar putea fi doar o coincidență.

După acest eveniment am inceput să studiez creștinismul, iudaismul și Islamul destul de mult din perspectivă satanică,am și postat pe aici unele “studii”...

Lămurit că toate sunt minciunii și vrăji evreiești și că evreii vor sa conducă lumea și YHWH vrea să ne distrugă pe toți…Am devenit destul de înverșunat împotriva lor,plus că ei l-au ucis și pe Iisus,care totuși este doar o altă creație evreiască de îndobitocire a lumii și de a-și pune pe oameni sub vrăjile lor codate in biblie…

Proaspăt “iluminat” deja cunoaștem toate secretele,nu mai aveam nevoie de nimic altceva decât să dobândesc puterile promise de Satan pentru a doborî aceasta caracatița a evreilor care conduc lumea.

Cu Hitler vârf de lance și cel mai mare martir și “sfânt canonizat” al sataniștilor in frunte și eroul iadului, armata soarelui negru este strict îndreptată împotriva evreilor și tuturor din sfera acesta inclusiv creștinism și Islam ca ramuri ale evreilor.