Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2025, 07:37:52
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Becali urzește subminarea electoratului suveranist, împreună cu Claudiu Târziu care a avut numai gură de criticat deși și-a băgat soția în Parlament în 2020 și s-a făcut europarlamentar în 2024, el având doar un rol marginal în jurnalismul românesc mai ales în ultimii 10 ani.

Strategia lui Hrebenciuc e ca să iasă Becali cu scandaluri și să fie mediatizat gratuit peste tot cu mesaje de distrugere a imaginii lui Simion, digi 24, b1, antena 3, rtv până când Simion nu mai intră în T2 sau să intre cât mai șifonat.

Tot Becali a adus prejudicii de imagine uriașe când a aruncat ipoteza că e înțelegere PSD cu AUR pt turul 2 și niciunul nu a intrat de fapt în T2.

Brusc lumea nu mai vorbește de greșelile din mandatele lui Nicușor, de ce a făcut Ponta, de cenzura lui Bolojan, cufureala verbală a lui Becali acoperă tot.

Să-și facă și Becali partid să vedem unde ajunge cu tot cu Târziu, se va vedea cât are fiecare tracțiune electorală.
Sau Becali e doar folosit pentru distragere mediatica din nou. Nu ai văzut cam cât de sifon e și spune totul.

Eu cred că e doar distragere mediatica și cine știe ce "misterios" că și Georgescu o sa vina, sau mai tare, e doar un circ făcut ca Simion sa para intr-un fel victima din partea asa-zisului sistem opresiv. De ce spun asta? Becali tocmai a plecat din toată treaba suveranista, s-a lăsat folosit, și după sta și da cu tot felul de "discursuri" "acide" la adresa lui Simion. Mie mi se pare ca se încearcă distragerea mediatica cu posibile avantaje pentru Simion.

E doar propaganda pura, ca dacă era, și în trecut când a candidat și a vrut post politic, Becali putea obține asta, dar se pare ca nu...
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote