Citat:
În prealabil postat de cozia
Oricum una peste alta am ramas toti cu un gust amar. Urmeaza daca doresti, sa ne explici logic motivul pentru care Simion s-a autocompromis prin asa numitele "gafe" clar regizate. Daca nu o faci tu... dupa cum vezi in articolul de azi din Trenduri Economice ale lui DD o vor face altii,... deci vrei nu vrei va trebui intr-un fel sau altul sa abordezi tema asta...
Interesant ar fi sa aflam si parerea lui David
|
În ceea ce îl privește pe Simion, cred că lucrurile sînt destul de clare, a primit ordin pentru o retragere temporară „în cazarmă” pe parcursul scrutinului. Astfel a contribuit la crearea unora dintre motivele în numele cărora să se ducă la capăt scenariul așa-ziselor alegeri.
Personajul a demonstrat âncă o dată că nu are nicio legătură cu democrația sau cu oricare dintre valorile pe care le clamează într-un mod absolut potlogăresc. Mai mult, pentru executarea unor astfel de ordine a fost dispus și să scuipe în față, lipsit fiind de conștiință, de rușine și de bun simț, nu doar așa-zișii lui „votanți”, ci toată opinia publică. (Și probabil că și pentru astfel de servicii, Sistemul are grijă să mai vînture câte ceva din ne-număratele lui infracțiuni, delicte, imoralități etc., dar ce să vezi, nici la procurori, nici în „politică” și nici prin medii de informare nu l-a sancționat și nu îl sancționează nimeni, cel puțin până acum nu s-a întîmplat, în mod corespunzător.)
Cred că este clar că
„festivalul votului” atât de anunțat și de cântat de „fratele” Iorest
s-a încheiat, cel puțin în „etapa actuală”, cu înfrîngeri pe linie, la toate scrutinele „anului 2024-2025”, ale forțelor să le zicem așa din spatele lui Simion & co., și probabil că trebuiau duse la definitivare operațiunile legate de punerea unui președinte. În sprijinul tezei regiei care a stat în spatele „finalei” și a „rezultatului” acesteia, dar și a sorții primului tur, sînt multe argumente, „autodetonările” lui Simion din ultimele două săptămâni fiind doar unele dintre ele.