![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Totusi exista persoane care il au? Eu cred ca cine Il simte pe Dumenzeu in dragoste , si i se lumineaza mintea,adica ideile lui incep sa aiba stabilitate si izvorare in loc de retragere, ba si sufletul i se umple de liniste si lumina, si simte si dragostea care e atoate puternica, cred ca acela e un semn ca harul e la porti, este in noi. Cum s-ar interreta totusi pasajul : "Daca nu are cineva Duhul lui Hristos nu este al Lui" (citat aproximativ) Mie mi se pare ca un har avem totusi prin credinta in Hristos, fara sa absolutizez asta ca si protestantii, dar nu il gasim cu mintea, suntem obositi cumva,si stresati, si credem ca suntem goi. Dar pe plan mental,si absolut, a avea cineva credinta in Hrisots este un mare har. Citat:
Cu toate acestea noi inca ne scaldam in pacatele noastre mici , neintelegand ce dar imens ni s-a facut sa fim eliberati de pacatul originar, sa fim intradevar liberi,ceva ce nu am mai aviut de la creatie. Suntem ca in mijlocul unui lac,inconjurati de ape, si suferim de sete. |
|