Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2025, 17:41:29
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Criză de cadre didactice în toată țara după ce sute de dascăli au demisionat. Dan Negru: Fiica mea n-are profesoară de matematică la unul dintre cele mai bune licee de stat din București

300 de posturi didactice au rămas neocupate, doar în capitală. Asta după ce profesorii și-au dat demisia în urma măsurilor de austeritate adoptate de Guvernul Bolojan.

Omul de televiziune Dan Negru a povestit cum fiica sa nu are profesor de matematică la unul dintre cele mai bune unități de învățământ din București.

„Fiica mea n-are profesoară de matematică la unul dintre cele mai bune licee de stat din București – profa și-a dat demisia. Sunt 300 de posturi didactice neocupate doar în Capitală.

Ieri, la TV, un analist-jurnalist spunea că tăierea salariilor profesorilor e „binemeritată” raportat la performanța lor. Din curiozitate, m-am uitat azi-dimineață pe audiența lui: Praf! Păi, într-o piață corectă, primul concediat după raportul salariu–performanță ar fi chiar el. Îi invit pe toți „analiștii” din talk show-urile să-și verifice audiențele și, dacă-s cu „zero virgulă”, să se întrebe cum de sunt plătiți așa?

De fapt PNL-USR au avut întodeauna interes să producă analfabetism, ca să poată trimite mână de lucru ieftină în afară și să aducă investiții ieftine în România, cu lucrători la bandă, cablaje și alte manopere prost plătite.

Nu s-ar dezvolta ceva din industria auto, altele decât volane și anvelope în România.
Și uite așa vor apare profesorii24/7 ai CHATGbt-ului net superiori în toleranță și răbdare cu toate tipurile de inteligență a copiilor.
Să vezi dacă nu i așa.

La fel și cu avalanșa asta obsedantă pe toate canalele cu tema FURTULUI GENERALIZAT și a corupției la toate nivelurile și domeniile din România.

În paralel cu asta primim și vestea cea mare din Albania:
Și ascultă și unde a fost instalat noul ministru ai. Fix în locul cel mai profitabil pentru ȘPAGĂ și coruptie.: Departament of PROCUREMENT!
https://youtu.be/N4F_hAxGJLM?si=CLGfWjrBY7nSq85-

Ei mereu încep testările în țările astea mici bagaboante După care urmează restul țărilor. Ascult o cum se prezinta ministra electronică…este tare faza..

Asta i viitorul apropiat.
Tu tot aduci vorba de alegeri.
Eu din ce se vede sunt aproape convins ca astea de anul asta au fost ultimele…

Asta i viitorul dureros al politicienilor… la matura ca de altceva nu sunt buni.

Nu cred ca vom mai avea alegeri în 4 ani.

Totul în mediul ăsta găunos va fi schimbat.

Tags
austeritate, averea, bunei, educatii, taieri