![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pământul este Plat și Staționar - De ce suntem mințiți că este Glob?
(ATENȚIE! Aceasta este o teorie,și doar o explorăm, încercând să înțelegem acest punct de vedere. Este un exercițiu fictiv, teoretic, speculativ și pentru “divertisment”!) Am evitat să abordez acest subiect, deși îl studiez de ani de zile,nu fiindcă este “doar o altă conspirație”,ci pentru că este una dintre cele mai ascunse Adevăruri ale Umanității. Cel puțin din ultimele decenii! Inclusiv acesta misiune pe Lună, Artemis 2 a fost făcută parcă tocmai pentru a dezvălui că s-au plictisit și eu să tot mintă,și probabil imediat nu va mai fi necesar. Sau poate doar eu și alții vedem falsul, poate majoritatea chiar au crezut și văd în asta o altă performanță,și evoluție a progresului cosmic pentru umanitate. Bine,cei care cred în misiunea asta și toate celelalte programe spațiale ale NASA și ESA ,vor râde de cei care spun că Pământul este Plat și Staționar. Bine , atunci râdeți și de Dumnezeu,eu chiar dacă nu cred într-un Dumnezeu așa cum îl prezintă Religia, încerc să înțeleg totuși Logica unui Arhitect sau Programator al acestei Lumi. Ce s-ar întâmpla dacă ai vedea că Pământul este în Centrul Simulării? Exact așa cum îți spune de exemplu Biblia,și alte cărți Sacre? Practic Soarele și Luna se mișcă,nu Pământul! Deasemenea conform Manualului… Dacă ai vedea asta, ți-ai da seama că ești opera unui Proiectant! Însă ei nu vor asta, tocmai de asta au inventat acesta știință alternativa, singura “oficială”. Deși științele exacte,ale naturii sunt “reale” corecte,acestea operează în baza unui Pământ Plat și Staționar. Iar acolo unde trebuie să demonstreze minciuna sau să se plieze pe aceasta minciună devin vagi,devin teorii,și se schimba mereu. Acolo este punctul unde “nu mai știm”,unde nu exista explicație,etc. Logic,nu exista explicație, fiindcă “minciuna are picioare scurte”,și trebuie să schimbe mereu regulile, creând ale minciuni pe care le înlocuiesc periodic. Pe când științele exacte care se bazează pe Pământul Plat și Staționar sunt aceleași, neschimbate, având aceleași reguli. Adică vă puteți convinge singuri, încercând să căutați orice imagini doriți din spatiu! Veți vedea doar “desene animate”! Toate programele spațiale sunt regizate,în studiouri de filme, toate lansările de rachete, sateliți etc sunt doar deasupra Pământului,sau la marginea firmamentului. Nimic nu a ieșit vreodată cu adevărat,sau cel puțin nu a fost arătat așa ceva. Cu alte cuvinte tot ce vedem prezent din spațiu sunt practic animații, generate pe calculator. Iar filmările cu astronauți care plutesc în spațiu, efectiv efecte speciale. Sateliții sunt menținuți cu baloane de heliu și alte procedee. Practic tot internetul actual este susținut de cabluri subacvatice,iar antenele nu sunt pentru a prinde “semnal” din spațiu ci pentru a emite semnal. Deasemenea eu susțin că Soarele nu este o stea gigantică la 150 de milioane de km de noi,ci este un corp mic,de aproximativ 50 km in diametru care pur și simplu se află la o distanță de 7000 în de Pământ, plutind deasupra lui și luminând porțiuni așa cum vedem toți, după un model binecunoscut. Practic se comportă ca un réflector, luminând doar ce este sub el,și aria sa. Luna, deasemenea nu își are lumina de la soare,ci generează ea însăși o lumină proprie,iar fazele sale sunt un proces care nu este declanșat de lumina soarelui,ci de ea însăși,asta se poate observa inclusiv când există eclipse. Deasemenea și Luna are un diametru relativ redus și se află extrem de aproape de Pământ,asta puteți vedea folosind un simplu telescop. Deci toate aceste mascarade cu aterizări pe lună și misiuni și rovere și alte tâmpenii sunt doar desene animate la prețuri de miliarde de dolari. Acum 2000 de ani, și astăzi vedem tot același cer, aceleași stele, aceleași chestii pe cer. Păi dacă ne plimbam prin spațiu cu viteze de formula 1x1 milion de km pe secundă, înseamnă că se plimba și alea după noi,au ceva cu noi. Logic,noi stam, Soarele și Luna deasupra noastră,și alea sunt strict de decor. Poate multi alți auzit de Soarele Negru,ei bine acesta este al treilea obiect ceresc,care provoacă fazele lunii,unele explise etc. Cât despre meteoriți, comete, asteroizi etc. Aceștia practic sunt materie desprinsă din firmamentul, adică din Pământ,care așa cum am spus nu este un glob. Polul Nord actual este centrul,iar Antarctica este Zidul de Gheață din jurul Pământului, tocmai de aia nimeni nu prea are acces acolo și nimeni nu zboară pe acolo. Deasemenea dacă urmăriți zborurile avioanelor veți vedea că n-au nicio logică pe un Pământ rotund,ci doar pe unul Plat, fiindcă merg in linie dreapta într-un scenariu plat,iar în unul sferoid în zigzag. Cât despre lansările din spațiu,și altor filmări din avion și altele similare,nu prea există o curbatură a Pământului,ci ea este rezultatul unei camere tip fish-eye, sau alte limitări optice. Altfel cum ai putea vedea munții Făgăraș din București în anumite condiții,sau vapoarele in ocean… Pare că dispar doar fiindcă ies din orizontul vizual,dar nu se curbează nimic. Nici într-o simulare video nu vezi totul dintr-o dată cu doar ce se generează în jurul tau pe măsură ce te deplasezi. Cât despre celelalte obiecte vizibile precum sateliții lui musk, stația spațială și alte lansări de rachete… Toate se desfășoară în interiorul firmamentului și sunt fie zboruri avansate, baloane meteorologice, holograme,drone ,experimente etc. Sau pur și simplu instrumente de supraveghere,care sa te mențină în interiorul firmamentului, să te blocheze pentru a ajunge acolo,sa vezi adevărul. Nicio rachetă lansare nu va zbura în sus,ci toate o vor lua orizontal ca pe urmă să dispară,asta puteți vedea la orice lansare. Deci Pământul este Plat și Staționar, înconjurat de un Dom,pe un firmament,unde avem Soarele și Luna,plus misteriosul Soare Negru. Practic este imposibil să ieși de pe Pământ fiindcă te lovești fizic de acesta barieră. Tot ce există acum este doar în interiorul acestui Dom, adică pe Pământ. Practic unele teorii susțin că armele nucleare sunt de fapt încercarea de a sparge acest Dom. Și toți sateliții și programele spațiale se ocupă de investigarea acestuia. Va urma….
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 14.04.2026 at 19:03:12. |
|
|