![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am 40 de ani.Casatorit.Doi copii sanatosi.O sotie.O problema.Un posibil divort.
Dar nu asta e ceea ce vreau. OK recunosc ca nu stiu ce vreau, poate din cauza asta stau si ma gandesc la putin (mai mult) ajutor. din partea unor oameni cu capul pe umeri pe care sper sa ii gasesc aici.As indrazni sa cer ajutor din partea Domnului dar nu stiu ce sa cer. Povestea incepe cam asa:Suntem casatoriti de 10 ani timp in care nu am calcat pe langa. Viata noastra sexuala a fost o grea incercare pentru sotie, tot timpul avea impresia ca trebuie mai putin pana cand am ajuns la operatii numarabile odata la doua luni. Intre timp eu am devenit din ce in ce mai "nervos" (irascibil) si cu un sentiment de penibil ce crestea cu fiecare zi trecuta. Motive au fost pentru a tot amana ceea ce ar fi trebuit sa se petreaca -stres, o casa in constructie, serviciul superstresant pentru amandoi ................ La un moment dat am avut o discutie (DE TREI ZILE) in care ea imi spunea ca in cazul in care ea ar avea o relatie cu altcineva nu ar trebui sa imi fac probleme pentru ca sexul cu altcineva nu ar insemna pentru ea mai mult decat o iesire la teatru sau la film. Ok nu am inteles nimic pentru ca viata noastra sexuala era ca si inexistenta asa ca nu intelegeam ce cauta o a treia persoana acolo. Pentru ca imi ia ceva mai mult timp sa inteleg anumite lucruri, vezi discutia de trei zile, in a patra zi am anuntat ca ar fi bine sa ne despartim. Plansete ............. am renuntat am incercat sa o iau ca pe o discutie fara aplicabilitate practica. Dupa cateva luni alta propunere din partea ei - sa imi caut o amanta sau mai multe, pe ea nu o deranjeaza. Pur si simplu am ramas fara idei, cuvinte si ma enervez non-stop. Ajutor! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut un preot? | grgsc_mrs | Generalitati | 21 | 15.07.2011 14:00:37 |
Ajutor, caut o icoana sa cumpar si nu o gasesc | anirod | Generalitati | 4 | 21.09.2010 18:01:52 |
caut ajutor! | service_sad | Rugaciuni | 10 | 27.08.2009 14:02:04 |
Caut o carte | Florin-Ionut | Generalitati | 10 | 25.05.2009 15:47:48 |
Caut o carte! | victoritaa | Generalitati | 11 | 14.06.2008 19:44:55 |
|