Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2008, 15:15:51
ionela7 ionela7 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de acidironic Vezi mesajul
Draga Ionela,

Apelul la astfel de tehnici de relaxare nu denota prea multa incredere in propriile forte! Mai degraba te-ai lasat "ajutata" de astfel de practici! Neincrederea in propriile forte si apelul la metode indoielnice te-au impins catre starile de care mentionezi.
Stiu ca o sa fiu blamat de dreptcredinciosi dar, eu am multa incredere in mine si nu simt nicio nevoie sa practic yoga sau mai stiu eu ce. Asta cred eu ca inseamna sa ai incredere in tine.

In fond, ce e rau in a te descurca singur (fara practici nestiintifice) fara sa-l mai bati la cap pe d-zeu sa te ajute? macar in problemele minore.
Asa am zis si eu... ce o fi rau in a te descurca singur? La un moment dat nu mai foloseam nici o tehnica, intram instant in orice stare doream, fara nici o tehnica ajutatoare.
La tine nu a sosit momentul de click (inca). Vei sti cand va sosi pentru ca atunci nici o putere personala nu te va ajuta de nici un fel, nimic nu va fi de folos. Eu asa m-am trezit cautandu-l pe Dumnezeu, cand am realizat ca temelia lumii mele se naruie, construisem castele de nisip.
Reply With Quote