![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Askeladd;100521]Este prima data cand aud despre aceasta secta,
Secta este definitia unei grupari rupte, desprinse din Biserica oficiala, care nu mai respecta hotararile si dogmele Bisericii oficiale, au conducere proprie nu se mai supun Bisericii , nu mai au nimic in comun cu Biserica, Oastea Domnului este recunoscuta de Sfantul Sinod al BOR ca fiind o asociatie evanghelica a BOR, de unde pana unde BOR recunoaste secte si mai grav lasa sectari sa se manifeste in sfintele lacasuri si conducerea Bisericii mai si participa la actiunile acesteia?
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=danyel;100527]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi se pare foarte frumos ceea ce fac cei de la Oastea Domnului prin melodiile lor care te ung pe suflet.
|
|
||||
|
||||
![]()
Fiecare dupa cum Il cauta pe DUmnezeu, asa Il gaseste!
|
||||
|
||||
![]()
Geo draga, am marea rugaminte, sa-ti expui in cateva cuvinte, parerea ta sincera despre Oastea Domnului. Te rog aceasta, intru cat tu esti poate cel mai autorizat in ale teologiei de pe acest forum. Alin , mi-a scris pe privat, ceradu-mi parerea, dar l-am indrumat la tine, pentru ca mi se pare mult mai bine si mai corect asa. Doamne ajuta ! +
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc frate draga. Ori cand e bine venit cuvantul tau. Domne ajuta ! +
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului | pacatoasa | Generalitati | 48 | 17.09.2015 12:14:56 |
Oastea Domnului | BenHur | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 23 | 18.02.2011 21:07:12 |
Oastea Domnului | Giorgina | Alte Religii | 38 | 28.06.2010 23:48:35 |
Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 15:16:43 |
Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 22.02.2007 23:03:48 |
|