![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
CLD inseamna copiii lui Dumnezeu?
Are cumva legatura cu David Berg? http://www.watchman-fellowship.ro/Articles_/Familia.htm
|
||||
|
||||
![]()
Daca este asa, e urat din partea ta sa te dai oita blanda si sa te infiltrezi cu scopul de a influenta "fratii rataciti" din ortodoxie.
Adventisti cu toate jignirile lor , au respectat forumul acesta postant mesaje numai in sectiunea care le era destinata. Daca este adevarat ca esti adept/adepta CLD atunci sa stii ca scopul niciodata nu scuza mijloacele. Le scuza doar cand lipseste respectarea libertatii celuilalt iar atunci degeaba le scuza, ca scopul devine doar o scuza a practicilor imorale si inumane. Daca gresesc astept un raspuns din partea ta . E posibil sa gresesc , desigur, de aceea am nevoie de parerea ta.
|
|||
|
|||
![]()
nu, podolski... am intrebat si eu mai demult si intr-un tarziu am aflat ca inseamna Cuvantul lui Dumnezeu; adica inspirat din Biblie, ma gandesc.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
postul pentru diabetici! | simona | Generalitati | 13 | 19.11.2012 03:56:18 |
rugaciuni pentru copii | urzicuta | Generalitati | 14 | 24.07.2012 21:28:09 |
O Biblie pentru copii | Erethorn | Despre Sfanta Scriptura | 11 | 24.11.2010 13:31:32 |
Ajutor pentru familia cu 6 copii | Miha-anca | Umanitare | 48 | 10.09.2010 16:02:34 |
rugaciune pentru copii | ginabadea | Pocainta | 4 | 19.03.2010 00:38:42 |
|