![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
"Operatia este posibila dar are probleme si cu coagularea sangelui ceea ce impiedica lucrurile,asa am auzit."-eu am urmarit ieri o emisiune cu acest subiect pe B1 tv,daca nu ma insel si din ce am inteles acolo se spunea ca poate fi salvat prin acest transplant.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scuza-ma dar in caz de nu stii folosesti quote pentru a cita ,nu o lua rautacios ca nu este :)) ,am vazut ca si in alta parte citezi asa si nu prea se intelege.Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Dupa cum era de asteptat, cererea catre Presedintie a fost respinsa, deoarece euthanasia este ilegala in Romania si numai Parlamentul o poate legaliza - sau cetatenii, prin referendum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vreau sa va spun ca din randuiala Lui Dumnezeu am stat la capataiul unui bolnav de ciroza in ultima sa saptamana de viata. Durerile sunt infricosatoare ( desi se spune ca ficatul nu doare).. Daca as avea taria sa mai povestesc vreodata cele ce am vazut atunci..E foarte greu de inteles gestul acestui biet muribund insa, fiind si eu om la randu-mi..nu pot decat sa il deplang. Maicuta Domnului sa ii dea rabdare sa nu piarda cununa chiar acum la sfarsit desi e ffff greu de rabdat.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| “Barack Obama este primul presedinte GAY” | Laura19 | Homosexualitatea | 11 | 12.06.2012 11:03:27 |
| Abuzam de "domnule"? | Langu | Generalitati | 27 | 12.01.2010 04:13:21 |
| Parintele Nicolae Steinhardt - "NU, DOMNULE!" | andrei_im | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 18.12.2009 23:57:07 |
| presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 21:17:10 |
|
|