![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta televiziune se prinde prin cablu in Bucuresti? Daca da, in pachetul de baza al carui operator de cablu se gaseste? Pe mama mea ar interesa-o foarte mult sa prinda acest post si m-a intrebat pe mine cum, dar nici eu nu stiu, asa ca intreb aici.
Va multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sper sa merga, dar ai nevoie de vlc player, il gesesti de descarcat unde scrie sub ecran "If you cannot watch Trinitas TV please visit [COLOR=#006699]TvChannelsFree.com Help page[/COLOR]". fii binecuvantat!!! nu tre sa fci nimic decat sa instalezi si sa te duci pe link sa deschizi acea pagina si se incarca singur! Vizionare placuTA!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Mersi frumos, am sa-i arat mamei cum sa foloseasca Mozilla Firefox ca sa invete sa urmareasca fara ajutorul meu programele acestui post.
Totusi, transmisia aceasta pe internet e de fapt o retransmisie a unui operator de cablu sau satelit, asa ca e imposibil sa nu existe in Bucuresti o modalitate de a prinde acest post la TV. Ce operatori retransmit Trinitas in Bucuresti? Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Toti operatorii principali transmit Trinitas-Tv. RDS si de curand si celalalt , nu mai stiu exact denumirea, dar am anuntat tot pe aici in urma cu ceva timp. Parca IUPS sau IPS. Oricum, concurentul lui RDS.
|
||||
|
||||
![]()
UPC cristi.
eu am dolce si mere de minunie:D |
|
||||
|
||||
![]()
Da, asa, mersi mult , da UPC a dat drumu la transmisie de doua luni. Dolce apartine de Romtelecom . Multumesc Ioan !
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cenzura | weareready | Generalitati | 20 | 29.05.2012 19:33:46 |
Cenzura | ex-christian | Generalitati | 9 | 22.04.2009 18:55:05 |
Jos cenzura! :) | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 10.10.2008 11:32:13 |
|