![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa am ajuns si eu sa gandesc de ceva timp...ca am ghinion,sau ceva o fi de nu imi gasesc de lucru.Si situatia asta nu e singulara.80% din absolventii facultatilor trec prin asta.Intr-adevar rugaciunea te mai linisteste dar cand vezi ca te rogi si te rogi...si nimic..... |
|
||||
|
||||
![]()
Te inteleg perfect!Stiu de ce greutati se lovesc tinerii din Romania,mai ales daca nu beneficiaza si de ceva "pile",dar te zbati pana reusesti,ce sa faci...
Importanta este si o gandire pozitiva.Ai vazut documentarul "The Secret"? Ti l-as recomanda! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta! trebuie sa iti gasesti de lucru ! O sa ma rog pentru tine!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
In atentia user-ului "tot.eu":
A trecut vremea cand companiile isi permiteau sa angajeze dupa formula "cum ne-o fi norocul". Nu angajezi ce trebuie si cum trebuie, esti eliminat de pe piata. Daca sunt companii care nu angajeaza oameni calificati, e vina lor. Desi, ma indoiesc. Cat priveste faptul ca am terminat o facultate, nu inseamna ca sunt si pregatit sa lucrez in compania X. Suntem si cu invatamantul in urma. Exista o diferenta majora intre ceea ce invatam si ceea ce cere piata. Lucrurile se schimba rapid. Cand am dat la facultate nu era o problema ca nu voi avea unde sa ma angajez. Acum, daca as urma aceeasi facultate ar fi o problema angajarea. Sunt prea putine firme care cer specializarea mea. A fost si explozia multor facultati particulare: econimisti, finantisti, juristi... fara a tine seama de nevoile tarii. Sa nu deznadajduim. Sa cerem cu nadejde si ne va da Dumnezeu ceea ce este cel mai potrivit pentru noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu nu este de cumparat. Pe Dumnezeu nu il poti cumpara cu o rugaciune si apoi gata. Cauta calea lui cea adevarata si el va da mult mai mult decat un servici. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand ni se pare ca totul merge prost, [COLOR=darkred]sa punem genunchiul la rugaciune[/COLOR]. O perioada de post, cu Spovedanie si Impartasanie ajuta mult in cele ale zilei. De multe ori, oameni rai pot fi cauza unor rautati care ni se intampla, caci [COLOR=darkred]vrajile [COLOR=black]si [/COLOR]lucrurile necurate[/COLOR] inca exista, desi sunt trecute cu vederea de cei mai multi dintre noi. Cand totul merge prost, neincetat, este ceva suspect.
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea - numai la ortodocsi?! | Florin-Ionut | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1350 | 16.08.2013 12:05:58 |
Intrebari si nu numai | cristiboss56 | Calugarul | 160 | 14.02.2013 23:09:01 |
Numai 6000 de ani ? | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 11 | 23.10.2011 21:06:39 |
AJUTOR ! Am numai 7 ani si am leucemie | calinbadea | Umanitare | 16 | 15.06.2010 17:13:33 |
Liturghie numai dimineata? | sophia | Sfanta Liturghie | 12 | 11.08.2009 15:39:59 |
|