Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2008, 08:27:20
cmihai cmihai is offline
Member

Data înregistrării: 07.08.2008
Locație: Romania, Banat, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ellysgiulia Vezi mesajul
hmm....nu stiu de ce noi,crestinii suntem impotriva musulmanilor..si ei sunt oameni ca si noi,cred in acelasi Dumnezeu ca si noi.
ellysGiulia : Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic ... iti spune un om care a trait ceva timp intre musulmani (datorita job-ului) ca Allah nu e tot una cu Dumnezeul nostru.
Allah e mandru, razbunator, gelos si doreste moartea celui ce il manie sau pacatuieste in fata lui, pe cand Dumnezeul nostru e numai IUBIRE, EL ne primeste inapoi la EL daca ne caim cu adevarat, EL vrea ca toti oamenii sa se mantuiasca, pe cand Allah vrea moartea celui necredincios, El si-a dat pe unicul sau fiu, pe Iisus Hristos, ca sa moara pentru noi (eu zic ca asta e dovada suprema de iubire) pentru ca sa fim rascumparati.
Si inca ceva musulmanii nu cred ca Iisus Hristos e fiul Dumnezeului cel viu, pentru ei EL e doar un profet mult mai prejos decat Mohamed.

Deci mediteaza la asta ... si ma rog sa te lumineze D-zeu sa vezi Adevarul.

Imi cer scuze si iertare daca am fost prea incisiv.

Doamne Ajuta!!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14