![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule scrabble, am uitat, sa-ti multumesc, ca intr un fel mi-ai luminat mintea, pentru ca pana acum , chiar nu m-am gandit la Sf.Spovedanie, sa marturisesc astfel de pacate, apucaturi si chiar saptamana care vine , cand o sa ma spovedesc din nou o sa marturisesc cele cu bradul, globurile, figurînele cu Mos Craciun, felicitarile muzicale pe care le-am pastrat in fiece an , ce le-am primit de peste tot si alte asemenea. Apropo sper sa retii ca nu vei auzi din gura mea decat realitatea si cele adevarate, nefindu-mi rusine cu pacatele si ratacirile mele. Daca vrei sa auzi un pacat mai mare ca cel cu bradul, este fumatul ce mult mi-a dat de furca in viata . L-am invins, am cazut iar, iar l-am invins. Oare crezi dumneata domnule scrabble ca sunt un sfant? Ma lupt mult sa -mi curat sufletul si mintea , sa_mi ascul Duhovnicul, sa-l urmez pe Hristos. Lupta e grea , dar nu imposibila, atunci cand crezi cu adevarat in ceva si mai ales cand crezi in Dumnezeu. Inca odata multa sanatate si un an nou fericit ! La multi ani !
|
||||
|
||||
![]()
BRADUL este o manifestare a bucuriei ,el preinchipuie bogatia de care se vor bucura cei care ajung in rai ..si asta nu e pacat ,sarbatorea CRACIUNULUI este o sarbatoare a familiei si de aceea se fac daruri ,caci micile cadouri intaresc legaturile din familie si dintre prieteni.Ce este frumos si lui DUMNEZEU II PLACE!,adica o manifestare a iubirii nu e un pacat ,si micile sau mai marile cadouri ,dupa posibilitatea fiecaruia nu sint un pacat.Pacat este cind ele devin centrul atentiei si nu HRISTOS!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria lumeasca | jenica | Pocainta | 17 | 22.11.2011 01:39:04 |
Bucuria postului | Marius22 | Generalitati | 22 | 21.06.2011 20:54:21 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 18:54:50 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
|