Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2008, 00:06:45
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eea Vezi mesajul
Va scriu si eu o intamplare legata de un parinte.Concluziile le trageti singuri.Eram acum 2 ani si jum cu sotul meu in vizita la parintele respectiv pe care nu-l vazusem de vreo 5-6 ani.Am vb cu el mai multe si spre final i-am spus ca sunt insarcinata si ca dupa ce se vazuse clar la ecografie doctorul ne spusese ca vom avea fetita.La plecare luam binecuvantare de la el iar parintele ne ureaza:Sa aveti un baietel sanatos,cu toate ca noi ii spusesem ca va fi fetita.Astazi se implinesc doi ani de cand minunea noastra,Marian,a venit pe lume asa cum a spus parintele un baietel sanatos.
Pr.Iustin Parvu, cumva???

...si matusa mea la fel a patit... dar cu Pr.Iustin Parvu! Apoi la a doua sarcina era torturata de sotul ei ca sa il avorteze, nu a putut sa mai ajunga pana la Pr.Iustin (e din zona matusa mea) dar a trimis printr-o vecina un pomelnic, si pr.Iustin cand a luat pomelnicul in mana l-a citit si i-a spus acelei doamne: "Spune-i X ca va avea o mare bucurie cu nasterea unui baietel de care se va bucura si sotul parandu-i rau ca voia sa fie avortat!" si a ramas muta acea doamna si a venit si i-a spus matusii mele... da asa e, a nascut pe DAVID un baietel MINUNEA lui Dumnezeu!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vazatori cu duhul Hartford Generalitati 65 21.01.2020 18:34:05
caut preot vazator cu duhul sunsray Preotul 23 19.12.2011 09:03:43
duhul lumesc Ioana-Andreea Generalitati 2 17.07.2010 01:18:20
Duhul Evanghelic iosif Despre Sfanta Scriptura 45 28.09.2007 20:25:56