|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[SIZE=3][COLOR=green]Ce penibili sunteti! Bine macar ca nu constientizati... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Și voi vă credeți credinciosi? Vă adunați ciotca și-i judecați pe cei care nu sunt ca voi... Cu ce drept? Cine sunteți voi de vă permiteți? Asta nu e credinta! Ce fățarnici sunteți! Și mai e și post![/COLOR][/SIZE] 
				__________________ [COLOR=green]"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell[/COLOR] | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ai dreptate, silverstar, ca nu suntem mai buni ca altii. Doar Unul Dumnezeu este bun. Dar credinciosi suntem. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Fiecare sa isi vada PACATELE, cuvioase frate, ca asa se spune in rugaciunea din POST "daruieste-mi sa imi vad PACATELE MELE si SA NU OSANDESC ("ce fatarnici sunteti") pe FRATELE meu..."!!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

George-Jorjica iar ai luat una.  Dar ai dreptate, starea crestinului de azi e deplorabila. Stii, daca punctezi mai dur macar ne mai trezim si noi. tine-o tot asa cu sfaturile 
				__________________ Binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul si toate cele dinlauntrul meu Numele cel Sfant al Lui | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

In loc sa ne gandim ca adevarul doare, mai bine ne-am pune intrebarea DE CE doare. Oare nu e de preferat adevarul? Sau preferam jumatati de adevar spuse pe ocolite, ca sa ne fie mai comod si pentru a nu trebui sa ne schimbam atitudinea? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pentru mine, multe dintre postarile lui geonektarios sunt pumnale!!! Pumnale infipte in constiinta si in sufletul meu pacatos....un amalgam de sentimente starnite in mine la citirea acestor postari: rusine, suparare, revolta, disperare,dorinta de indreptare... Dar iata un lucru curios... desi  pacatul madriei e mare in mine, si de multe ori nu mi-a convenit ce am citit, niciodata nu am simtit in postarile lui Geonektarios malitiozitate sau atacuri personale...
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 De ce sa ranesc un suflet spunandu-i DIRECT in fata sau pe forum? daca am ceva de spus spun in mesaj privat! sau generalizez lucrurile in asa fel ca fiecare care citeste sa se regaseasca!!! chiar daca scriu la persoana Intai singular!!! Eu fac asa cum simt!!! SUNT IMPOTRIVA FATARNICIEI, a JOCULUI CU CELE SFINTE, a NEORANDUIELII, sunt impotriva a tot ce e smecheresc si de subtilitate! Trebuie sa fim SINCERI, sa fim NOI INSINE!!! sa fim SERIOSI cu cele sfinte, si sa nu fim batjocoritori mai ales cand vine vorba de Traditie, in sensul ca nu ne convine ceva din ce au lasat prin CANOANE Sf.PArinti, sa ne aratam desteptaciunea "mai mare" decat a lor, decat a Sfintilor! auzi: eu un nemernic sa ma ridic mai sus decat un Sfant!!! Doamne fereste! Va rog sa ma iertati, pana sa ajung la acea Sfintenie eu trebuie sa ma supun ACELOR HOTARARI Sinodale a Sfintilor Parinti! Eu sunt un atom dintr-un ocean, ce pot face eu ca sa curat oceanul de muradrii? NIMIC!!! Asa ca trebuie sa ne SMERIM si sa ASCULTAM (adica sa IMPLINIM, nu numai sa AUZIM) de BISERICA si de Invataturile Sf.Parinti si asa ne vom MANTUI!!! Fii Binecuvantata MarinAlca!!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Pe de alta parte, dragostea ce ne suntem datori fata de propria persoana ne indemna sa analizam in liniste mesajele si sa nu lasam sa ne raneasca toate cuvintele pe care le citim. Sa discernem ceea ce e bun de cea ce e mai putin folositor in mesaj si sa clasam cele rele. Sa facem un zid de protectie a sufletului in jurul nostru, si sa nu lasam pe oricine si orice sa ne raneasca. Dar, nu toate vorbele bune care ne sunt adresate ne vor binele, asa cum nu toate vorbele care par aspre ne vor raul. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Iertare! | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ce fel de paine a folosit Mantuitorul la Cina cea de Taina.. | Danut7 | Din Noul Testament | 56 | 18.09.2010 01:15:31 | 
|  |