![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faceti zilnic Paraclisul Maicii Domnului pt Dumnealui si o sa aveti BUCURII DEPLINE!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Boala Parkinson nu este intotdeauna genetica. Pot sa fie numai cazuri izolate, fara ca sa existe o transmitere genetica, sau poate sa se transmita genetic.
Daca in familia tatalui prietenei tale exista mai multe cazuri de boala, daca boala lui a survenit inainte de 50 ani, si daca evolueaza lent, atunci probabil exista o componenta genetica (este o boala care rezulta din interactiunea factorilor genetici cu factorii de mediu....); daca nu, probabil este numai un caz sporadic, fara legatura cu ereditatea, cum se intampla in mai mult de 90% din cazuri; la 5%din pacienti boala este familiala, ereditara, dar si aici depinde foarte mult de tipul de mutatie din materialaul genetic; pot fi mutatii care sa se transmita mai usor ( de tip dominant) sau mai greu (de tip recesiv). |
|
|||
|
|||
![]()
scuze, tatal prietenului tau
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea noname...sotul meu s-a nascut cu buza de iepure...are destule operatii si abia se mai vede...dar atunci cand s-a pus problema sa ne casatorim au sarit multi binevoitori sa-mi spuna ca si copiii mei vor avea asa ceva....ptr o perioada m-am temut si eu dar cu timpul m-a trecut...au venit copiii ....sunt perfect sanatosi...ce-ti pot spune e ca oricand poti face o boala ...fara sa o ai in familie...nu toate bolile genetice se transmit din generatie in generatie ......totul e iubirea....cu ea poti trece peste multe in viata....
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea noname...sotul meu s-a nascut cu buza de iepure...are destule operatii si abia se mai vede...dar atunci cand s-a pus problema sa ne casatorim au sarit multi binevoitori sa-mi spuna ca si copiii mei vor avea asa ceva....ptr o perioada m-am temut si eu dar cu timpul mi-a trecut...au venit copiii ....sunt perfect sanatosi...ce-ti pot spune e ca oricand poti face o boala ...fara sa o ai in familie...nu toate bolile genetice se transmit din generatie in generatie ......totul e iubirea....cu ea poti trece peste multe in viata....
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
|