![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi nu am auzit pe nicio femeie spunand: "Vai, nu indraznesc sa ma ating de sfintele moaste sau sa intru in Sf Biserica fiindca astazi am barfit (sau am ocarat pe nu stiu cine, sau am furat, etc.)" Ce este mai necurat -- pacatul sau o stare fiziologica absolut normala? TOATA creatia lui Dumnezeu este "buna foarte" in toate detaliile ei. Mi se pare aberant sa spui ca femeia, care este de fapt parte din neamul omenesc, si deci este, impreuna cu barbatul, coroana creatiei lui Dumnezeu, nu este chiar intotdeauna buna.
Eugenia, chestia cu cheia a fost pur intamplatoare. Poate Dumnezeu a vrut sa te atentioneze sa fii mai atenta cu lucrurile tale. Cheia nu se tine intr-un loc de unde poate cadea foarte usor, adica in buzunar impreuna cu banii. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 17:37:49 |
De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 18:14:36 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 05:44:25 |
|